26 Eylül 2023

Sen İyi Ol Yeter Fadime Okuşlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Fadime Okuşlu
Çevirmen: Fadime Okuşlu

Sen İyi Ol Yeter indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fadime Okuşlu olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, 130 sayfalık Sen İyi Ol Yeter eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sen İyi Ol Yeter ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sen İyi Ol Yeter TIKLA PDF İNDİR !

Sen İyi Ol Yeter Yazarı Kimdir ?

Sen İyi Ol Yeter yazarı Fadime Okuşlu 'dır. Fadime Okuşlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Sen İyi Ol Yeter PDF indir oku

Sen İyi Ol Yeter indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, 130 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sen İyi Ol Yeter TIKLA PDF İNDİR !

Sen İyi Ol Yeter TIKLA PDF İNDİR !

Ne çok yürüdüm yağmurlu topraklarda ayağımı kaydırmak isteyenlere izin vermeksizin, yürüdüğüm bu yolda başarımın tek nedeni benim kendi savaşımdı. İnsan kendine bir hedef çizmeli. Çizdiğin hedefe ne kadar çok yürürsen, pes etmezsen o zaman her şey güzel olur... Başarının tek bir sırrı var; başarmak, pes etmeden başarmak. Eğer bir hedefin varsa yolun yarısındasın demektir. Başarmak için emek harcamak gerekir. Emeksiz olan hiçbir şeyin kıymeti olmaz, olamaz da. Mesela bir çiçeği sularsın büyür, sulamazsın solar, ölür; çok sularsın çürür. Her şeyin fazlası da zarar azı da zarar, o yüzden bir şeye önem veriyorsanız miktarında önem verin, yeterli seviyede değer verin. Doğru seviyede değer vermeli insan, zor zamanında kaçandan dost olmaz. İyi gününde herkes olur, kötü günde dost belli, arkadaş belli olur.

(Tanıtım Bülteninden)

Sen İyi Ol Yeter TIKLA PDF İNDİR !Sen İyi Ol Yeter TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Sen İyi Ol Yeter, Fadime Okuşlu

Yorum Gönder