23 Eylül 2023

Rus Evi John Le Carre Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,85 TL
Yazarı: John Le Carre
Çevirmen: Mehmet Harmancı

Rus Evi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı John Le Carre olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rus Evi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rus Evi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rus Evi TIKLA PDF İNDİR !

Rus Evi Yazarı Kimdir ?

Rus Evi yazarı John Le Carre 'dır. John Le Carre yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Rus Evi PDF indir oku

Rus Evi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rus Evi TIKLA PDF İNDİR !

Rus Evi TIKLA PDF İNDİR !
Moskova'da bir tomar askeri sır el değiştirmiştir. Eğer hedefine varırsa ve önemi anlaşılırsa, bunun sonuçları küçük çaplı bir deprem yaratabilecektir. Ama halihazırda üç insanın hayatında patlayıcı bir etki yaratmıştır bile: Sırlarla ağırlaşmış bir Sovyet fizikçisi; belgelerin emanet edildiği güzel bir Rus kadın ve Barley Blair. Şaşkın yayıncı Barley İngiliz istihbaratı tarafından belgelerin kaynağını bulmaya zorlanır. Demir Perde paslanıp çökerken Blair sağır kulaklara çığlığını duyurmaya çalışır. Bir aşk, ihanet ve cesaret hikâyesi olan Rus Evi tarihi olagelirken yakalıyor.

"Heyecan dolu bir casusluk hikâyesi. Eksiksiz bir mesel, keskin ve öğretici ... zengin ... dokunaklı ... hayranlık uyandırıyor."
-The New York Times Book Review-

"Rus Evi alevler içinde yanıyor ve düşünceyi kışkırtıyor. İkinci defa okumak zorunda kalacaksınız."
-Time-
"Le Carré, dünyanın en büyük kurmaca istihbaratçısı."
-Newsweek-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 440

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alfa Yayıncılık Rus Evi TIKLA PDF İNDİR !Rus Evi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Rus Evi, John Le Carre

Yorum Gönder