23 Eylül 2023

Oyunda Oyun Postmodern Roman Ülkü Eliuz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: Ülkü Eliuz
Çevirmen: Özlem Özkan

Oyunda Oyun Postmodern Roman indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ülkü Eliuz olan ve Kesit Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Oyunda Oyun Postmodern Roman eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Oyunda Oyun Postmodern Roman ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Oyunda Oyun Postmodern Roman TIKLA PDF İNDİR !

Oyunda Oyun Postmodern Roman Yazarı Kimdir ?

Oyunda Oyun Postmodern Roman yazarı Ülkü Eliuz 'dır. Ülkü Eliuz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Oyunda Oyun Postmodern Roman PDF indir oku

Oyunda Oyun Postmodern Roman indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kesit Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Oyunda Oyun Postmodern Roman TIKLA PDF İNDİR !

Oyunda Oyun Postmodern Roman TIKLA PDF İNDİR !
Postmodern roman, düşümsellik, ironi, oyun, keyfilik, anarşi, parçalanma, pastiş, parodi gibi kavramsal dönüşümlerin mozayiğinde bir yeni'den yazma ve yaratma çabasıdır. Çıkış noktası, bir düş oyunu olan postmodern romanda üstkurmaca ve metinlerarası biçimler kullanılarak edimsel ve evrensel bir sınırsızlık yakalanır. Evrensel tek gerçek olan insanın bilinci ile düş gücü arasındaki ikilemlerine düş gücü lehine son verilir; zira sanatsal edimlerde bilinç düş gücünü, siyasal eylemlerde ise düş gücü bilinci izler. Böylece iç-dış, madde-ruh, iyilik-kötülük, düşünce-doğa arasındaki soyut ayrımlara son verilerek gerçeğin zamanın içinde bıraktığı ize ulaşılmaya çalışılır. Yaratıcı olmayı başkaldırı ile özdeşleştiren postmodern yazar, yeni, farklı, özgür, eski-şimdi bağdaşımında arayışlar içindedir. Yaratılanın yeniden üretilerek boyut kazandığı postmodern romanda, algılama ile anlama, duyma ile sezgi ayrımları üzerinde yaratıcı bir doku kurgulanır. Anlamı üreten okurdur anlayışı ile belirginleşen bu romanda yazarın konumu sorunsallaştırılır. Kendini bulan yazar, okurun da kendisini bulmasına yardımcı olarak eseri çoklu göstergelere sahip bir aynaya dönüştürür.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 184

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kesit Yayınları Oyunda Oyun Postmodern Roman TIKLA PDF İNDİR !Oyunda Oyun Postmodern Roman TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Oyunda Oyun Postmodern Roman, Ülkü Eliuz

Yorum Gönder