25 Eylül 2023

On İki Ölçülük Blues Patrick Neate Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Patrick Neate
Çevirmen: Emrah İmre

On İki Ölçülük Blues indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Patrick Neate olan ve Kara Plak yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık On İki Ölçülük Blues eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. On İki Ölçülük Blues ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
On İki Ölçülük Blues TIKLA PDF İNDİR !

On İki Ölçülük Blues Yazarı Kimdir ?

On İki Ölçülük Blues yazarı Patrick Neate 'dır. Patrick Neate yazdığı bu eserle Costa (Whitbread) Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

On İki Ölçülük Blues PDF indir oku

On İki Ölçülük Blues indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kara Plak yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
On İki Ölçülük Blues TIKLA PDF İNDİR !

On İki Ölçülük Blues TIKLA PDF İNDİR !

Patrick Neate'in, 2001'de Whitbread ödülü kazanan romanı On İki Ölçülük Blues, üç kıtaya ve iki yüzyıla yayılan bir hikâyenin kapısını aralıyor.

New Orleans, yirminci yüzyılın başları... Lick Holden kornetiyle ortalığı kasıp kavuruyor. Yıllar önce büyükbüyükbabasının şarkılarıyla Afrika'nın kayıp krallığı Zimindo'yu kasıp kavurduğu gibi. Hikâyenin üçüncü ve son ayağında da emekli İngiliz fahişe Sylvia var: Lousiana'da geçmişini ararken bugününü bulan Sylvia.

"Ona göre hayat bir nota sayfası, insanlar da notalar gibiydi. Lick ise nota okumayı bilmiyordu, öğrenmeyecekti de. Fate Marable'ın orkestrasına da katılmayacaktı. Ama kafasının içinde kıpır kıpır çalan cazı duyabiliyordu; sürekli tekrarlanan bir tema vardı, en beklenmeyen anda yeniden başa dönüyor ve farklı enstürmanlarla, farklı perdelerden yeniden çalınıyordu."

(Tanıtım Bülteninden)

On İki Ölçülük Blues TIKLA PDF İNDİR !On İki Ölçülük Blues TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, On İki Ölçülük Blues, Patrick Neate

Yorum Gönder