27 Eylül 2023

Ömürde Bir Erdem Barutçu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,1 TL
Yazarı: Erdem Barutçu
Çevirmen: Erdem Barutçu

Ömürde Bir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erdem Barutçu olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, 140 sayfalık Ömürde Bir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ömürde Bir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ömürde Bir TIKLA PDF İNDİR !

Ömürde Bir Yazarı Kimdir ?

Ömürde Bir yazarı Erdem Barutçu 'dır. Erdem Barutçu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ömürde Bir PDF indir oku

Ömürde Bir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, 140 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ömürde Bir TIKLA PDF İNDİR !

Ömürde Bir TIKLA PDF İNDİR !

Yazar bizi, yalın üslubu ve sürükleyici anlatımı ile ruhu genç yaşlıların dünyasında efsunlu bir gezintiye çıkarıyor. Her satırında sevecen bir yaşama özlem ve buna dönük öneriler var.

Vefaköy sanki bir başka hayal ülkesinde yer alıyor. Bize hayatta başka yaşantılar, başka sevgiler olduğunu hatırlatıyor. Yaşlılığa apayrı bir pencereden bakmamızı sağlıyor.
Birbirinden ilginç insan karakterleri yanında buruk bir aşk öyküsü keşfedilmeyi bekliyor.
Yaşamdan zevk almaya devam eden yaşlı dostunuza sunulacak güzel bir hediye.

(Tanıtım Bülteninden)

Ömürde Bir TIKLA PDF İNDİR !Ömürde Bir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ömürde Bir, Erdem Barutçu

Yorum Gönder