14 Eylül 2023

Mürekkebi Ben Dökmedim Cem S. Türkdönmez Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Cem S. Türkdönmez
Çevirmen: Cem S. Türkdönmez

Mürekkebi Ben Dökmedim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cem S. Türkdönmez olan ve Hayal yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mürekkebi Ben Dökmedim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mürekkebi Ben Dökmedim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mürekkebi Ben Dökmedim TIKLA PDF İNDİR !

Mürekkebi Ben Dökmedim Yazarı Kimdir ?

Mürekkebi Ben Dökmedim yazarı Cem S. Türkdönmez 'dır. Cem S. Türkdönmez yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Mürekkebi Ben Dökmedim PDF indir oku

Mürekkebi Ben Dökmedim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hayal yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mürekkebi Ben Dökmedim TIKLA PDF İNDİR !

Mürekkebi Ben Dökmedim TIKLA PDF İNDİR !

"Mürekkebi Ben Dökmedim, özgün durum öykülerinden oluşan, belirli nesne ya da atmosferlerin hikâyeler arası bütünlük kazandırdığı, öykü içlerindeyse daha çok çağrışımlarla ilerleyen, sürükleyici bir ilk kitap. Öykülerdeki yalın dil ve dozunda bırakılmış betimlemelerse bu sürükleyiciliği arttırarak, kitabın bir oturuşta okunmasını sağlıyor.

Cem S. Türkdönmez, öykülerinde art arda sıraladığı en iyi kelimelerle kurduğu en iyi düzenlerin farkında olan bir yazar. Mürekkebi Ben Dökmedim, yazarının bundan sonra fantastikten metafiziğe çok geniş yelpazede öyküler yazabileceğini, farklı biçim denemelerine girebileceğini gösteriyor.

Bu kitaptaki öyküler, sürekli bir gerilim eşliğinde insanın canını yakıyor!"

- Özcan KARABULUT -

(Tanıtım Bülteninden)

Mürekkebi Ben Dökmedim TIKLA PDF İNDİR !Mürekkebi Ben Dökmedim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Mürekkebi Ben Dökmedim, Cem S. Türkdönmez

Yorum Gönder