23 Eylül 2023

Kubilay Han Üzerine Notlar Marco Polo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: Marco Polo
Çevirmen: Aslı Ümmüs Bahadırlı

Kubilay Han Üzerine Notlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Marco Polo olan ve Fabula yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kubilay Han Üzerine Notlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kubilay Han Üzerine Notlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kubilay Han Üzerine Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Kubilay Han Üzerine Notlar Yazarı Kimdir ?

Kubilay Han Üzerine Notlar yazarı Marco Polo 'dır. Marco Polo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Kubilay Han Üzerine Notlar PDF indir oku

Kubilay Han Üzerine Notlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Fabula yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kubilay Han Üzerine Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Kubilay Han Üzerine Notlar TIKLA PDF İNDİR !
Seyyah Marco Polo 1271 yılında Venedik'ten ayrılıp, babasıyla amcasının peşinden üç yıl sürecek olan bir yolculuğa çıkar. Son durak Çin'dir, ya da o zamanki adıyla Hitay. 17 yaşındaki bu genç adam, çok geçmeden Kubilay Han'ın hizmetine girer ve Büyük Han'ın da onayıyla, Moğol İmparatorluğu'nun dört bir köşesini gezer. İşte, Marco Polo'nun yaptığı bu seyahatler ve Kubilay Han'la ilgili anıları, yazılmış en iyi seyahat metinleri arasına girecektir. Elinizdeki bu kitap ise, Marco Polo'nun müthiş hayal gücüyle süslemekten çekinmediği seyahat notlarından yapılmış bir derlemedir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 92

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Fabula Kubilay Han Üzerine Notlar TIKLA PDF İNDİR !Kubilay Han Üzerine Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Kubilay Han Üzerine Notlar, Marco Polo

Yorum Gönder