25 Eylül 2023

Kitap-lık Sayı 193 Murat Yalçın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,4 TL
Yazarı: Murat Yalçın
Çevirmen: Murat Yalçın

Kitap-lık Sayı 193 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Yalçın olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kitap-lık Sayı 193 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kitap-lık Sayı 193 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kitap-lık Sayı 193 TIKLA PDF İNDİR !

Kitap-lık Sayı 193 Yazarı Kimdir ?

Kitap-lık Sayı 193 yazarı Murat Yalçın 'dır. Murat Yalçın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Aylık Dergi türündedir.

Kitap-lık Sayı 193 PDF indir oku

Kitap-lık Sayı 193 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kitap-lık Sayı 193 TIKLA PDF İNDİR !

Kitap-lık Sayı 193 TIKLA PDF İNDİR !

Necatigil Kitap-lık'ta


Yapı Kredi Yayınları'nın iki aylık edebiyat dergisi Kitap-lık'ın yeni sayısı Behçet Necatigil dosyasıyla açılıyor. Haydar Ergülen, Hüseyin Ferhad, Asuman Susam, Güneş Sezen, Tunç Tayanç, Yücel Demirel gibi imzalardan oluşan dosyada Necatigil şiiri, çevirileri ve doğum tarihi üstünde duruluyor.


Yeni sayıda Nâzım Hikmet'in kitaplarında olmayan, Yedigün dergisinde çıkmış bir "Beyaz Güvercin" adlı öyküsü Necati Tonga'nın sunuşuyla gün ışığına çıkıyor. Mehmet Rifat ile Bernar Alluin "Roger Martin du Gard" üstüne, İshak Reyna "Ahmet Cemal" için yazmışlar.


Nihat Ziyalan, Mehmet Mümtaz Tuzcu, Haydar Ergülen, Turgay Kantürk, Orhan Kâhyaoğlu, Osman Çakmakçı, Cevdet Karal, Elif Sofya, Melih Elhan, Anıl Cihan şiirleri; İlhan Durusel, Nuray Tekin, Alper Beşe, Önder Şit, Çiyil Kurtuluş öyküleri; Uğur Kökden, Turan Alptekin, Mustafa Ruhi Şirin, İlyaz Bingül, Yusuf Çağlar, Esra Yıldız, Deniz Özbeyli, Derya Derya Yılmaz, Seval Şahin yazıları ve Semih Gümüş söyleşisiyle Kitap-lık'talar.



Kitap-lık her mevsim iyi edebiyatın izinde.



(Tanıtım Bülteninden)



Kitap-lık Sayı 193 TIKLA PDF İNDİR !Kitap-lık Sayı 193 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Aylık Dergi
Etiketler; Edebiyat, Aylık Dergi, Kitap-lık Sayı 193, Murat Yalçın

Yorum Gönder