8 Eylül 2023

Kan İçinde-İki Ateş Arasında Yusuf Vezir Çemenzeminli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Yusuf Vezir Çemenzeminli
Çevirmen: Yurtseven Şen

Kan İçinde-İki Ateş Arasında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yusuf Vezir Çemenzeminli olan ve Zengin Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kan İçinde-İki Ateş Arasında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kan İçinde-İki Ateş Arasında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kan İçinde-İki Ateş Arasında TIKLA PDF İNDİR !

Kan İçinde-İki Ateş Arasında Yazarı Kimdir ?

Kan İçinde-İki Ateş Arasında yazarı Yusuf Vezir Çemenzeminli 'dır. Yusuf Vezir Çemenzeminli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kan İçinde-İki Ateş Arasında PDF indir oku

Kan İçinde-İki Ateş Arasında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zengin Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kan İçinde-İki Ateş Arasında TIKLA PDF İNDİR !

Kan İçinde-İki Ateş Arasında TIKLA PDF İNDİR !

Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Türkiye'deki ilk sefiri olan Yusuf Vezir Çemenzeminli'nin Şair Molla Penah Vâkıf'ın hayatı üzerinden yola çıkarak yazdığı bu romanda, 1800'lü yıllarda Kafkasya ve İran'da yaşanan gerilimler, bundan etkilenen Azerbaycan Hanlıkları ve en önemlisi Ermeni meselesinin çıkış noktalarının ip uçları verilmiştir. Azerbaycan klasiklerinden olan bu eser, Azerbaycan Kitaplarının Dünyada Tanıtılması Projesi kapsamında Azerbaycan Medeniyet ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla basılmıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Kan İçinde-İki Ateş Arasında TIKLA PDF İNDİR !Kan İçinde-İki Ateş Arasında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kan İçinde-İki Ateş Arasında, Yusuf Vezir Çemenzeminli

Yorum Gönder