8 Eylül 2023

Hayırlısı Olsun Ali İhsan Yavuz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Ali İhsan Yavuz
Çevirmen: Ali İhsan Yavuz

Hayırlısı Olsun indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali İhsan Yavuz olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayırlısı Olsun eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayırlısı Olsun ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayırlısı Olsun TIKLA PDF İNDİR !

Hayırlısı Olsun Yazarı Kimdir ?

Hayırlısı Olsun yazarı Ali İhsan Yavuz 'dır. Ali İhsan Yavuz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hayırlısı Olsun PDF indir oku

Hayırlısı Olsun indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayırlısı Olsun TIKLA PDF İNDİR !

Hayırlısı Olsun TIKLA PDF İNDİR !

Yıllarca, aylarca, günlerce hayırlısı Hamira. Dualar hep seni dile getirsin. Kimsenin bilmediği bir dua ol. Sadece Hamira'ya yazılsın bütün hayırlı dualar. Yıldan yıla, aydan aya, günden güne dualar çoğalsın senin adına. Bir incir ağacının altında soluklanan derviş, küçük çocuklara anlatsın seni. Kara gözlerini, Allah'a olan bağlılığını, derdime ortak oluşlarını anlatsınlar senin Hamira.

Oy Hamira.

Bir ömür derdini anlatsınlar âşıklara. Bir ömür sığdırmasınlar seni bu küçük dünyaya, ahirette yazılmış desinler iyiliğe. Hayırlısı dedin mi, Hamira'nın duasıdır desinler. Hamira'ya edilmiş en büyük duadır.

Oy Hamira.

Kara bahtına ortak olayım, dertlerine ben yanayım, gözyaşlarına mendil olayım Hamira. Kimse bilmesin açtığın yaraları, adın hep iyilikle anılsın Hamira, adın hep iyilikle anılsın. Uzun boyuna aldırış etmesinler, endamının boyunda değil yüreğinin küçük bir tarafında taşındığını bilsinler Hamira. Güzelliğini vicdanında taşıdığını bilsinler.

Oy Hamira.

Oy sevdiğim.

(Tanıtım Bülteninden)

Hayırlısı Olsun TIKLA PDF İNDİR !Hayırlısı Olsun TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hayırlısı Olsun, Ali İhsan Yavuz

Yorum Gönder