28 Eylül 2023

Gönülden Tezeneye Sanatçının El Kitabı Muhammed Ali Adıgüzel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,0 TL
Yazarı: Muhammed Ali Adıgüzel
Çevirmen: Muhammed Ali Adıgüzel

Gönülden Tezeneye Sanatçının El Kitabı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Muhammed Ali Adıgüzel olan ve Alaska yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gönülden Tezeneye Sanatçının El Kitabı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gönülden Tezeneye Sanatçının El Kitabı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gönülden Tezeneye Sanatçının El Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Gönülden Tezeneye Sanatçının El Kitabı Yazarı Kimdir ?

Gönülden Tezeneye Sanatçının El Kitabı yazarı Muhammed Ali Adıgüzel 'dır. Muhammed Ali Adıgüzel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Gönülden Tezeneye Sanatçının El Kitabı PDF indir oku

Gönülden Tezeneye Sanatçının El Kitabı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alaska yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gönülden Tezeneye Sanatçının El Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Gönülden Tezeneye Sanatçının El Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

1977 yılında Adıyaman'da dünyaya gelen Şair, Ozan, Araştırmacı Yazar ve Sanatçı Muhammed Ali Adıgüzel, hayatının en verimli yıllarını İstanbul ve KKTC'de geçirmiştir. Kamu yönetimi bölümü mezunu olan Adıgüzel, ayrıca pedagojik formasyon eğitimi de almıştır. Sanatçı - Yazar vasıflarının yanı sıra aynı zamanda; bir eğitimci, gazeteci, şair ve bestekârdır. Hem eski bir işverendir ve hem de birçok alanda uzman yöneticilik kariyer ve geçmişine sahiptir. Aktif sahne hayatına devam eden Adıgüzel, müzik albümü yapmakta ve kitap yazmaktadır. Ayrıca birçok kitapta ve dergide yer almaya ve birçok gazete ve haber ajansında da yazmaya devam etmektedir.Geçmişten günümüze; tasavvuf şairlerinden isyan ozanlarına, halk şairlerinden halk aşıklarına kadar adını bir bir saymaya gücümüzün yetmeyeceği paha biçilemez nice değerlilerimizin bize mirası olan; halk şiiri ve özellikle de halk müziğimizde oluşmakta olan boşluğu bir nebze de olsa doldurmak adına yüz türkülük şiirden oluşan "Gönülden Tezeneye" isimli bu kitabı sanatçılar elinden düşürmeyecek. Türkülere uyarlanabilecek şiirlerin büyük bir kısmı: Belçika'da yayın yapan Librenews Haber Ajansı, Avusturya'dan yayın yapan Avrupa Haber Ajansı, İngiltere'de yayın hayatına devam eden Posta Kutusu Gazetesi, Nationalturk.com, İstanbul'da yayın hayatına devam eden Pendik Sonsöz Gazetesi, Adıyaman Olay Gazetesi, Adıyaman Gündem Gazetesi gibi birçok yayın organında yayınlandı.

(Tanıtım Bülteninden)

Gönülden Tezeneye Sanatçının El Kitabı TIKLA PDF İNDİR !Gönülden Tezeneye Sanatçının El Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Gönülden Tezeneye Sanatçının El Kitabı, Muhammed Ali Adıgüzel

Yorum Gönder