15 Eylül 2023

Cam Ayaklı Kız Ali Shaw Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Ali Shaw
Çevirmen: Ali Shaw

Cam Ayaklı Kız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali Shaw olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 392 sayfalık Cam Ayaklı Kız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cam Ayaklı Kız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cam Ayaklı Kız TIKLA PDF İNDİR !

Cam Ayaklı Kız Yazarı Kimdir ?

Cam Ayaklı Kız yazarı Ali Shaw 'dır. Ali Shaw yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Cam Ayaklı Kız PDF indir oku

Cam Ayaklı Kız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 392 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cam Ayaklı Kız TIKLA PDF İNDİR !

Cam Ayaklı Kız TIKLA PDF İNDİR !

Ida Maclaird ayaklarından yukarı doğru, yavaş yavaş cama dönüşüyor. Kendisini tedavi edebileceğini umduğu adamı bulmak üzere, camın tenine ilk tutunduğu yer olduğunu zannettiği Aziz Hauda Toprakları'na geri dönüyor.

Midas Crook bütün hayatını adalarda geçirmiş, yalnızlığı seven genç bir adam. Ida'yla tanışmasının ardından Ida'nın insanın hem içini parçalayan hem de her şeye meydan okuyan ruh hali, Midas'ın duygularının önüne inşa ettiği kaleleri yıkıp geçiyor. Midas onun başına gelen korkunç illetle hesaplaşmasına yardımcı olurken, Ida da günden güne Midas'ın kalbindeki düğümleri çözüyor. Ve birbirlerine âşık oluyorlar...

Onlara en fazla gereken şey zaman, fakat zaman su gibi akıp geçiyor...

Camın yayılmasını durdurmanın bir yolunu bulabilecekler mi?

(Tanıtım Bülteninden)

Cam Ayaklı Kız TIKLA PDF İNDİR !Cam Ayaklı Kız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Cam Ayaklı Kız, Ali Shaw

Yorum Gönder