27 Eylül 2023

Bir Delinin Mektupları Tayfun Yavuz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Tayfun Yavuz
Çevirmen: Tayfun Yavuz

Bir Delinin Mektupları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tayfun Yavuz olan ve Elpis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 140 sayfalık Bir Delinin Mektupları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Delinin Mektupları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Delinin Mektupları TIKLA PDF İNDİR !

Bir Delinin Mektupları Yazarı Kimdir ?

Bir Delinin Mektupları yazarı Tayfun Yavuz 'dır. Tayfun Yavuz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Delinin Mektupları PDF indir oku

Bir Delinin Mektupları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Elpis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 140 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Delinin Mektupları TIKLA PDF İNDİR !

Bir Delinin Mektupları TIKLA PDF İNDİR !

Gerçekler insana kendini kaybettirecek kadar kötüyse her şeyi unutmak büyük bir lütuf değil mi? Sırf bunun için deli sayılmak niye? Acımasız hayatta yeniden "akıllı" sayılabilmek için gerçeklerin peşine düşen bir deli… Siz olsanız ne yapardınız? Yeniden akıllı sayılmak için gerçeklerin peşine mi düşerdiniz yoksa bir hastane odasında gerçeklerden soyutlanmak mı isterdiniz? Kendi hapishanesinde hayata tutunmak için kalem kâğıda sarılmış, yazdığı mektuplarda hayata tutunmaya çalışan bir adam ve içinde kaybolduğu acılarının hikayesi…

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Delinin Mektupları TIKLA PDF İNDİR !Bir Delinin Mektupları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Delinin Mektupları, Tayfun Yavuz

Yorum Gönder