8 Eylül 2023

Aydınlık ve Karanlık Cemal Dalda Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,7 TL
Yazarı: Cemal Dalda
Çevirmen: Cemal Dalda

Aydınlık ve Karanlık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cemal Dalda olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aydınlık ve Karanlık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aydınlık ve Karanlık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aydınlık ve Karanlık TIKLA PDF İNDİR !

Aydınlık ve Karanlık Yazarı Kimdir ?

Aydınlık ve Karanlık yazarı Cemal Dalda 'dır. Cemal Dalda yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aydınlık ve Karanlık PDF indir oku

Aydınlık ve Karanlık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aydınlık ve Karanlık TIKLA PDF İNDİR !

Aydınlık ve Karanlık TIKLA PDF İNDİR !
Yıldız tozlarından oluşmuş bir kuş, çınar ağacının yaprakları arasında, gündüzün aydınlığında, gecenin karanlığında bekliyordu. Gelip geçen herkese, "Her dişi kuşun bir kayınvalidesi vardır," diyordu kendi dilinde. Kayınvalidelerin egemen olduğu günlerde gelindi, ezildi. Gelinlerin egemen olduğu bugünlerde ise kayınvalideler eziliyordu. Bu nedenle, hayat bulduğu toprakları terk ederek, o küçük dünyasından koptu ve bilinmezliğin kol gezdiği uzak diyarlara doğru yol adı.

Bu kitap Anadolu'dan büyük şehirlere kadar uzanan gerçek bir hayat hikâyesidir.

(Tanıtım Bülteninden)

Aydınlık ve Karanlık TIKLA PDF İNDİR !Aydınlık ve Karanlık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aydınlık ve Karanlık, Cemal Dalda

Yorum Gönder