23 Ağustos 2023

Yeni Türk Edebiyatında "Amentü"ler Hasan Akay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: Hasan Akay
Çevirmen: Hasan Akay

Yeni Türk Edebiyatında "Amentü"ler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hasan Akay olan ve Şule Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yeni Türk Edebiyatında "Amentü"ler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeni Türk Edebiyatında "Amentü"ler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeni Türk Edebiyatında "Amentü"ler TIKLA PDF İNDİR !

Yeni Türk Edebiyatında "Amentü"ler Yazarı Kimdir ?

Yeni Türk Edebiyatında "Amentü"ler yazarı Hasan Akay 'dır. Hasan Akay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Yeni Türk Edebiyatında "Amentü"ler PDF indir oku

Yeni Türk Edebiyatında "Amentü"ler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Şule Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeni Türk Edebiyatında "Amentü"ler TIKLA PDF İNDİR !

Yeni Türk Edebiyatında "Amentü"ler TIKLA PDF İNDİR !

"Ve bu çalışmayı, değerli hocam merhum Prof. Dr. Mehmet Kaplan'ın aziz hatırasına ithaf ediyorum. "Esîr-i feyzini dök- sün ilelebed Mevlâ." Umarım bu metinler, diğerlerinin de tanınmasıyla birlikte asıl ve tek "âmentü" metninin, "İslam Âmentüsü"nün tanınmasına, pozitivizmin ve başka türevlerinin Türkiye'ye girmesiyle birlikte kavram ve içeriğinin başına gelenlerin farkına varılmasına ve derin bir biçimde idrak edilmesine vesile olur. Şulelenmek herhalde bir nasip işidir. Okur okursa ne âlâ!"

Yeni Türk Edebiyatında Amentüler, edebî amentü metinlerinden manzum olanların tamamını, mensur olanların gerekli görülenlerini metinlerarası yöntemle tahlil ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Yeni Türk Edebiyatında "Amentü"ler TIKLA PDF İNDİR !Yeni Türk Edebiyatında "Amentü"ler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Yeni Türk Edebiyatında "Amentü"ler, Hasan Akay

Yorum Gönder