2 Ağustos 2023

Bir Şey Yapmalı-Bir İntikam Romanı Gülçin Ağaçgözgü Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Gülçin Ağaçgözgü
Çevirmen: Gülçin Ağaçgözgü

Bir Şey Yapmalı-Bir İntikam Romanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gülçin Ağaçgözgü olan ve Köprü Kitapları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Şey Yapmalı-Bir İntikam Romanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Şey Yapmalı-Bir İntikam Romanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Şey Yapmalı-Bir İntikam Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Bir Şey Yapmalı-Bir İntikam Romanı Yazarı Kimdir ?

Bir Şey Yapmalı-Bir İntikam Romanı yazarı Gülçin Ağaçgözgü 'dır. Gülçin Ağaçgözgü yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Şey Yapmalı-Bir İntikam Romanı PDF indir oku

Bir Şey Yapmalı-Bir İntikam Romanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Köprü Kitapları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Şey Yapmalı-Bir İntikam Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Bir Şey Yapmalı-Bir İntikam Romanı TIKLA PDF İNDİR !

İnsanların yaşam hakkı tanımayarak yok ettiği ve köle yaptığı hayvanlara ithaf edilen kitapta, dünyanın her yerinde hayvanların içler acısı durumundan yola çıkarak, suç, ceza ve adalet kavramlarını sorguluyor emekli Profesör Ferzin Erten.
Hayvanlara sözde bilimsel deneylerde işkence yapılmasına, her türlü kâr amacıyla istismar edilmelerine şiddetle karşı çıkıyor ve bununla yetinmeyip hayvanlar adına adaleti sağlamak için harekete geçiyor. Roman kahramanına acılı günler yaşatan bu macerada eşi Martin Lehmann ve kedisi Şeker ona yoldaşlık ederken, günlük hayatları ve intikam için seçtiği insanların iç hesaplaşmaları farklı kesitlerle karşımıza çıkıyor.
"Son satırlara geliyorum artık. Günler geceler boyu acılarını paylaştığım, onlar için usul usul ağladığım, yok ediliş hikayelerini okuduğum veya görüntülerini seyrettiğim hayvanlardan ayrılmak sanki bu... Onları, öldürüldükleri o yerlerde, hâlâ işkence altında tutuldukları o laboratuvarlarda bırakmak gibi bir şey…"

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Şey Yapmalı-Bir İntikam Romanı TIKLA PDF İNDİR !Bir Şey Yapmalı-Bir İntikam Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Şey Yapmalı-Bir İntikam Romanı, Gülçin Ağaçgözgü

Yorum Gönder