2 Ağustos 2023

Aşkın Sultanları Ahmet Yiğittop Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,49 TL
Yazarı: Ahmet Yiğittop
Çevirmen: Ahmet Yiğittop

Aşkın Sultanları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Yiğittop olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşkın Sultanları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşkın Sultanları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşkın Sultanları TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Sultanları Yazarı Kimdir ?

Aşkın Sultanları yazarı Ahmet Yiğittop 'dır. Ahmet Yiğittop yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Aşkın Sultanları PDF indir oku

Aşkın Sultanları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşkın Sultanları TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Sultanları TIKLA PDF İNDİR !

Evet, gönülden gönüle uzanan efsanenin, geçmişten geleceğe kimliğini verebilmiş şehir Amasya'da yaşanmışlığı veya özdeşleştirilmesi rastlantı olmasa gerek. Tarihinin sekiz bin beş yüz yıla dayanan, çok kültürlü bir yapıyı bünyesinde barındırması, bu zenginliği ile Anadolu'da medarı iftihar saygınlığı, efsaneye kucak açmasının nişanesidir diyebiliriz. İşte bu aşkın peşinde koşan âşıklar, ozanlar, şairler eserlerinde, sazlarının tellerinde gönüllere taht kuran efsaneyi terennüm ederken, asırların içerisinden günümüze taşımışlardır. Atiye de uzanacağı aşikârdır.

Efsane kahramanlarının örnek hayatları, zaman değirmeninde tozmamış, belleklerde kazılı kalmışlar. Ferhat ile Şirin sadece aşk ve sevgide anılmamış, yiğitlikte, azimde, sözüne sadık olmada anlatılmış. Her güçlüğün aşılmasında Ferhat, her sevgide Şirin yad edilmiş! Böylesine yürekleri kaplayan efsaneye, sahip çıkmak başka ülkelerin de hevesinde yer bulmasına karşın, bu toprakların insanı olması, efsaneyi kalplerde yüceltmiştir. Bu değerlerle Ferhat ile Şirin aşkı, diğer efsanelerin yanında pırlanta görünümündedir. Kitapta yer alan eserler, gönülden gönüle akıp gitmektedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Aşkın Sultanları TIKLA PDF İNDİR !Aşkın Sultanları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Aşkın Sultanları, Ahmet Yiğittop

Yorum Gönder