3 Ağustos 2023

Adsız Gemi Cahit Kayra Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,75 TL
Yazarı: Cahit Kayra
Çevirmen: Gürol Sözen

Adsız Gemi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cahit Kayra olan ve Tarihçi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Adsız Gemi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Adsız Gemi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Adsız Gemi TIKLA PDF İNDİR !

Adsız Gemi Yazarı Kimdir ?

Adsız Gemi yazarı Cahit Kayra 'dır. Cahit Kayra yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Adsız Gemi PDF indir oku

Adsız Gemi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tarihçi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Adsız Gemi TIKLA PDF İNDİR !

Adsız Gemi TIKLA PDF İNDİR ! Yabancılaşma ve kaçış. Ufuksuz bir denizde kaybolmuş bir gemi. Garip gemi adamları. Anlamsız, abes, gerçek dışı olaylar. Bilge, doktor, ressam, dansöz, asker, işadamı, işçi, din adamı... Gerçeklere kapalı bir hayal dünyasının insanları. Yitirilmiş bir aşk ve pişmanlık. Çözümsüzlük. (Tanıtım Bülteninden) Adsız Gemi TIKLA PDF İNDİR !Adsız Gemi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Adsız Gemi, Cahit Kayra

Yorum Gönder