5 Temmuz 2023

Yazmalı Defter Faruk Duman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,95 TL
Yazarı: Faruk Duman
Çevirmen: Faruk Duman

Yazmalı Defter indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Faruk Duman olan ve Alakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yazmalı Defter eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yazmalı Defter ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yazmalı Defter TIKLA PDF İNDİR !

Yazmalı Defter Yazarı Kimdir ?

Yazmalı Defter yazarı Faruk Duman 'dır. Faruk Duman yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yazmalı Defter PDF indir oku

Yazmalı Defter indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yazmalı Defter TIKLA PDF İNDİR !

Yazmalı Defter TIKLA PDF İNDİR !

Yazmak, dünyanın sırlarını keşfetme dürtüsünden kaynaklanabilir. Bildiniz gibi, insanlık bu işe bütün ömrünü adamıştır; gezip dolaşmak, keşfedip ele geçirmek, sonra da başka bir yeri yine ele geçirmek. Dünyanın keşfedilecek sırrı mı kaldı, demeyin. Bütün bu olup bitenlere rağmen dünyamız hâlâ sırlarla doludur. Gerçi bana kalırsa, bu kadar keşif yeter; insanın artık durup boş ve sessiz manzarayı izlemesi yeğdir. Gerçekten, kimi zaman artık bildiklerimizin, gelip bizi keşfetmeleri gerektiğini düşündüğüm olur.



(Tanıtım Bülteninden)



Yazmalı Defter TIKLA PDF İNDİR !Yazmalı Defter TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yazmalı Defter, Faruk Duman

Yorum Gönder