4 Temmuz 2023

Talih Tesadüf ve İrade Seval Şahin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,0 TL
Yazarı: Seval Şahin
Çevirmen: Seval Şahin

Talih Tesadüf ve İrade indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Seval Şahin olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Talih Tesadüf ve İrade eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Talih Tesadüf ve İrade ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Talih Tesadüf ve İrade TIKLA PDF İNDİR !

Talih Tesadüf ve İrade Yazarı Kimdir ?

Talih Tesadüf ve İrade yazarı Seval Şahin 'dır. Seval Şahin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Talih Tesadüf ve İrade PDF indir oku

Talih Tesadüf ve İrade indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Talih Tesadüf ve İrade TIKLA PDF İNDİR !

Talih Tesadüf ve İrade TIKLA PDF İNDİR !

Türk edebiyatının aşılmaz doruklarından Ahmet Hamdi Tanpınar'ınromancılığı üzerine denemelerden oluşan bu kitapta SevalŞahin, mektup, hatıra, tiyatro, orta oyunu gibi türlerin Tanpınar'ınmetinlerinde kurgu, olay örgüsü ve yapı arasındaki ilişkiyi nasıldinamikleştirdiğini ortaya koyuyor. Tanpınar hakkında yapılmış güncelçalışmaları da göz önünde bulundurarak kapsamlı bir kuramsalçerçeve çizen Şahin; Mahur Beste, Sahnenin Dışındakiler, Huzur veSaatleri Ayarlama Enstitüsü özelinde Tanpınar poetikasına yeni biraçılım getirmeyi deniyor.

"Tanpınar, Suad ile belki bir trajedi ortaya koyamamıştır ama asıltrajedi de bu değil midir? Kendisini evrenin merkezine koyan insan,tek başınadır, kendinden başkalarıyla bütünleşememekte, kendisiniçoğullaştıramamaktadır. Son sahnede her tarafı aydınlatan bir güneşgibi gökyüzüne gerilen Mümtaz değil Suad'dır. Bu, belirli anlamlardainsanın tanrılaşması değil midir? İşte, tersine çevrilmiş teolojinin birbaşka karşılığı da buradadır."

(Tanıtım Bülteninden)

Talih Tesadüf ve İrade TIKLA PDF İNDİR !Talih Tesadüf ve İrade TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Talih Tesadüf ve İrade, Seval Şahin

Yorum Gönder