6 Temmuz 2023

Swannın Bir Aşkı Marcel Proust Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,0 TL
Yazarı: Marcel Proust
Çevirmen: Marcel Proust

Swannın Bir Aşkı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Marcel Proust olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 192 sayfalık Swannın Bir Aşkı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Swannın Bir Aşkı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Swannın Bir Aşkı TIKLA PDF İNDİR !

Swannın Bir Aşkı Yazarı Kimdir ?

Swannın Bir Aşkı yazarı Marcel Proust 'dır. Marcel Proust yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Swannın Bir Aşkı PDF indir oku

Swannın Bir Aşkı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 192 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Swannın Bir Aşkı TIKLA PDF İNDİR !

Swannın Bir Aşkı TIKLA PDF İNDİR !

Marcel Proust'un Swann'ların Tarafı'nın [YKY, 1999] ikinci bölümüne adını veren Swann'ın Bir Aşkı, Fransa'da ayrı bir roman olarak basılmış ve 1950'de yüzyılın ilk yarısının en iyi romanları arasında gösterilmiştir.

"Odette göğsüne cattleya takmamışsa, 'Ah, bu gece cattleya yok, ben şimdi neyi düzelteceğim?' diye hayıflanıyordu. Öyle ki, bir süre boyunca, ilk gece izlediği sıra değişmedi, okşamalarına her seferinde, o ilk geceki gibi, Odette'in boynuna parmaklarıyla, dudaklarıyla dokunarak başladı; çok daha sonraları, cattleyaların düzeltilmesi âdeti (veya göstermelik düzeltme merasimi) çoktandır yürürlükten kalkmışken, 'cattleya yapmak', bir istiare olarak –aslında hiçbir şeye sahip olunmayan– sahip olma eyleminden bahsetmek istediklerinde düşünmeden kullandıkları, bu unutulmuş âdeti hatırlatan, ondan daha uzun ömürlü bir ifade olarak, ikisinin ortak lisanında yerini aldı."

(Tanıtım Bülteninden)

Swannın Bir Aşkı TIKLA PDF İNDİR !Swannın Bir Aşkı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Swannın Bir Aşkı, Marcel Proust

Yorum Gönder