13 Temmuz 2023

Şimdi Benimsin Güneş Demirel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,4 TL
Yazarı: Güneş Demirel
Çevirmen: Nilüfer Savaşer Nişli

Şimdi Benimsin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Güneş Demirel olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şimdi Benimsin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şimdi Benimsin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şimdi Benimsin TIKLA PDF İNDİR !

Şimdi Benimsin Yazarı Kimdir ?

Şimdi Benimsin yazarı Güneş Demirel 'dır. Güneş Demirel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Şimdi Benimsin PDF indir oku

Şimdi Benimsin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şimdi Benimsin TIKLA PDF İNDİR !

Şimdi Benimsin TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Kötü bir başlangıçtı onlarınki. Ne Elif hak etmişti başına gelenleri, ne de Fırat istemişti böyle olmasını. Bir gecede hayatlar değişmiş, hayaller yıkılmıştı...

Zaman unutturabilir miydikötü anıları? Affedebilir miydi günahı?

Haksızlıkların en büyüğünü yaşayan Elif, ailesi tarafından dışlanırken, felaketi olan insanlar tarafından sarıp sarmalanır. Her geçen gün nefret ateşiyle bilense de, hayata tutunmaya çalışır.

Fırat ise pişmanlıkları ve vicdanı ile savaşırken, Elif'in masumiyetine ve güzelliğine yenilir. Gün geçtikçe ilmek ilmek her hücresine işler Elif. Artık Fırat için hayatın amacı, affedilmek ve kara sevdasına karşılık bulabilmektir.

İki töre mahkûmunun hayat yolculuğuna eşlik ederken, hem yüreğiniz acıyacak, hem de dev bir aşka tanık olacaksınız.

EDİTÖR Nilüfer Savaşer Nişli
KAPAK TAASARIM Selim Büyükgüner

Şimdi Benimsin TIKLA PDF İNDİR !

03.08.2018

MÜKEMMEL

GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİR KİTAPTI SON BÖLÜMÜ TEKRAR TEKRAR OKUDUM VE AĞLADIM


08.02.2017

SÜPER KİTAP

KİTABI RASTGELE ALDIM AMA İYİ Kİ DE ALMIŞIM ÇOK SÜPER BİR KİTAP DI DİLİ ANLATIMI ÇOK AKICI 2 GÜNDE BİTİRDİM. ÇOK DUYGUSAL SÜPER BİR KİTAP ÇOK BEĞENEREK BİR ARKA SAYFAYI MERAK EDEREK OKUDUM. ÇOK DUYGUSAL BAZI YERLERİNDE GÖZLERİM SULANARAK OKUDU. ANCAK SONU KAHRAMANLARI ÖLÜMÜ İLE BİTMEMELİYDİ. EN AZINDAN BİRLİKTE OLUP ŞİMDİ BENİMSİN DİYEREK BİTMELİYDİ SONA DOĞRU. BİRAZ GENEL ANLATIMLA BİTMİŞ SONU ZEYNEP'İN ANLATIMIYLA BİTMEMELİYDİ


02.11.2015

Sarsıcı bir kitap...

İnanılmaz bir kurguyla yazılmış duygu yüklü bir roman!
Bence yediden yetmişe herkesin okuması gerekiyor.

Hele ki, ölümün uçurumundan gözlerin umuda çevrilmesi inanılmazdı. Tüm acılara rağmen gerçekten de mutlu olmayı başardılar...

Şimdi Benimsin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Şimdi Benimsin, Güneş Demirel

Yorum Gönder