13 Temmuz 2023

Peri 2 Öykü Odabaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: Öykü Odabaş
Çevirmen: Öykü Odabaş

Peri 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Öykü Odabaş olan ve Gitane yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Peri 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Peri 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Peri 2 TIKLA PDF İNDİR !

Peri 2 Yazarı Kimdir ?

Peri 2 yazarı Öykü Odabaş 'dır. Öykü Odabaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Peri 2 PDF indir oku

Peri 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gitane yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Peri 2 TIKLA PDF İNDİR !

Peri 2 TIKLA PDF İNDİR !

Bir baba – kız hikayesi…

Hayat, herkesi başka şekilde sınıyor. Kaldıramadığınızı düşündüğünüz yaşanmışlıklar, başkalarının yaşadığı olaylar karşısında gözünüze incir çekirdeğini doldurmayacak küçük problemler gibi gelmeye başlıyor. Peri'nin hikâyesi, kaldığı yerden devam ederken unutmamanız gereken tek bir şey var… Her okuduğunuz, sadece hayal ürünü bir kurgu olmayabilir. Canınızı yakacak satırların gerçekliğini öğrendiğinizde, sahte mutlulukların umuduna tutunmaya hazır mısınız?

(Tanıtım Bülteninden)

Peri 2 TIKLA PDF İNDİR !Peri 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Peri 2, Öykü Odabaş

Yorum Gönder