6 Temmuz 2023

Kimse Hikayeyle Aramda Geçenleri Anlamıyordu Nezihe Meriç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,88 TL
Yazarı: Nezihe Meriç
Çevirmen: Nezihe Meriç

Kimse Hikayeyle Aramda Geçenleri Anlamıyordu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nezihe Meriç olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 304 sayfalık Kimse Hikayeyle Aramda Geçenleri Anlamıyordu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kimse Hikayeyle Aramda Geçenleri Anlamıyordu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kimse Hikayeyle Aramda Geçenleri Anlamıyordu TIKLA PDF İNDİR !

Kimse Hikayeyle Aramda Geçenleri Anlamıyordu Yazarı Kimdir ?

Kimse Hikayeyle Aramda Geçenleri Anlamıyordu yazarı Nezihe Meriç 'dır. Nezihe Meriç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Söyleşi türündedir.

Kimse Hikayeyle Aramda Geçenleri Anlamıyordu PDF indir oku

Kimse Hikayeyle Aramda Geçenleri Anlamıyordu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 304 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kimse Hikayeyle Aramda Geçenleri Anlamıyordu TIKLA PDF İNDİR !

Kimse Hikayeyle Aramda Geçenleri Anlamıyordu TIKLA PDF İNDİR !

Nezihe Meriç'in ilk öyküleri de ilk söyleşisi de Seçilmiş Hikâyeler dergisinde çıktı. 1950'de "Bir Şey" adlı öyküsüyle başlayan yazınsal serüveni altmış yıl sürdü. Bu süre boyunca dergi ve gazetelerde yayımlanmış belirli söyleşileriyle arşivinde bulunan, tarihi, yeri, kişisi belirsiz söyleşileri elinizdeki kitapta bir araya geldi.

Seval Şahin'in yayına hazırladığı kitapta öykücülüğümüzün gelişiminde pay sahibi ustalardan Nezihe Meriç'in kitaplarının yazılış süreci, öykü anlayışı, anıları, kişisel dünyası, günlük uğraşıları, yazarlık tutumu, yazınsal sorunları konu ediliyor. Nezihe Meriç'i yakından tanımak, bir öykücünün mutfağına sokulup sohbetine katılmak için bulunmaz bir fırsat "Kimse Hikâyeyle Aramda Geçenleri Anlamıyordu".

"Kolay mıdır bir beyaz kâğıda üç sözcüğü yan yana koymak! Bu işlemi sürdürmek! Her sözcüğün arkasında bir dünya vardır. Geçmişin, bugünün, yaşamakta olanın, insanın, toplumun devinimini, evrimini, devrimini, her bir şeyini içerirken, kolay mıdır yazı yazmak! Ateşle oynamaktır."

(Tanıtım Bülteninden)

Kimse Hikayeyle Aramda Geçenleri Anlamıyordu TIKLA PDF İNDİR !Kimse Hikayeyle Aramda Geçenleri Anlamıyordu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Söyleşi
Etiketler; Edebiyat, Söyleşi, Kimse Hikayeyle Aramda Geçenleri Anlamıyordu, Nezihe Meriç

Yorum Gönder