3 Temmuz 2023

Kendi İmdadına da Koşup Gelen Hızır Ahmet Sarı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Ahmet Sarı
Çevirmen: Ahmet Sarı

Kendi İmdadına da Koşup Gelen Hızır indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Sarı olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kendi İmdadına da Koşup Gelen Hızır eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kendi İmdadına da Koşup Gelen Hızır ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kendi İmdadına da Koşup Gelen Hızır TIKLA PDF İNDİR !

Kendi İmdadına da Koşup Gelen Hızır Yazarı Kimdir ?

Kendi İmdadına da Koşup Gelen Hızır yazarı Ahmet Sarı 'dır. Ahmet Sarı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kendi İmdadına da Koşup Gelen Hızır PDF indir oku

Kendi İmdadına da Koşup Gelen Hızır indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kendi İmdadına da Koşup Gelen Hızır TIKLA PDF İNDİR !

Kendi İmdadına da Koşup Gelen Hızır TIKLA PDF İNDİR !

Olmayacak şeyler. Olmayacak şeylerde olup bitenler, olup olup hayatı kuranlar. Onca aykırılık, onca uyum... Şaşkınlık. Hayret. Ahmet Sarı'nın o hayretli bakışı. O bakıştan süzülen ve insanı damar damar işleyen öyküler. Ahmet Sarı'nın bakışının yakaladığı ince ayrıntılar, olağan ve olağanüstü haller. O bakışın her yerde, her şeyde, hayatın her anında saklı duran hikayeyi bulup çıkarma hüneri.

İyi bir gözlemcinin, şen bir gezginin, bir gülüş ve kahkaha kahramanının insana haykırışı. Ahmet Sarı: Bütün bir öykü yazdırma iştiyakı, yoğun heyecan, cesur dalışlar. Bir feryat, bir haykırış... İnsanüstüne oynanan siyasetlerin incelikli keşfi... Hayatın bütün sefaleti ve ihtişamı: Gelgitler, karmaşalar, çelişkiler, uzlaşılar, çatışmalar, anlamlıyla anlamsızın dehşetli buluşmaları. Hayatın çok katmanlı, sarmaş-dolaş, geçişli hikayeleri.

-Köksal Alver-

(Tanıtım Bülteninden)

Kendi İmdadına da Koşup Gelen Hızır TIKLA PDF İNDİR !

27.11.2020

Yazar çok iyi

Bu yazarı beğenerek okuyoruz kitap çok güzel

Kendi İmdadına da Koşup Gelen Hızır TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kendi İmdadına da Koşup Gelen Hızır, Ahmet Sarı

Yorum Gönder