5 Temmuz 2023

Hoşça Kal Anne Duygu Batu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,68 TL
Yazarı: Duygu Batu
Çevirmen: Duygu Batu

Hoşça Kal Anne indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Duygu Batu olan ve Mona yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hoşça Kal Anne eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hoşça Kal Anne ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hoşça Kal Anne TIKLA PDF İNDİR !

Hoşça Kal Anne Yazarı Kimdir ?

Hoşça Kal Anne yazarı Duygu Batu 'dır. Duygu Batu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hoşça Kal Anne PDF indir oku

Hoşça Kal Anne indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mona yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hoşça Kal Anne TIKLA PDF İNDİR !

Hoşça Kal Anne TIKLA PDF İNDİR !

"Eğer anneniz hayattaysa değerini bilin ve onun tek bir gözyaşı için dünyayı karşınıza alacak kadar güçlü olun."

Hayat, bazı insanların hep 1-0 önündedir. Onların mutlu olmak için herkesten fazla uğraşmaları gerekir. Tıpkı Duygu gibi... Saçlarına annesinin taktığı çiçekli tokalarıyla, o da en az yaşıtları kadar masum bir kız çocuğuydu. Ancak gözlerinin önündeki renkler, arkadaşlarının odalarındaki gibi pembe değildi. Duygu'nun gördükleri, kederin siyahı ve öfkenin kırmızısıydı. Anne-babasının bitmeyen kavgaları ve gözleriyle tanık olduğu şiddet, onu daha küçük yaştan itibaren kendini sorgulamaya itmişti.

Annesini kurtarmaya çalışan bir kız çocuğuna kim yardım edebilir? Küçücük elleriyle yaşama nasıl tutunabilir? Duygu Batu, hepsi yaşanmış olaylardan kurguladığı ilk romanında bunu anlatıyor

(Tanıtım Bülteninden)

Hoşça Kal Anne TIKLA PDF İNDİR !Hoşça Kal Anne TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hoşça Kal Anne, Duygu Batu

Yorum Gönder