5 Temmuz 2023

Foto Muhabiri Tamer Erdoğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,63 TL
Yazarı: Tamer Erdoğan
Çevirmen: Nezih Tavlaş

Foto Muhabiri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tamer Erdoğan olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Foto Muhabiri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Foto Muhabiri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Foto Muhabiri TIKLA PDF İNDİR !

Foto Muhabiri Yazarı Kimdir ?

Foto Muhabiri yazarı Tamer Erdoğan 'dır. Tamer Erdoğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Foto Muhabiri PDF indir oku

Foto Muhabiri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Foto Muhabiri TIKLA PDF İNDİR !

Foto Muhabiri TIKLA PDF İNDİR !
Nezih Tavlaş'ın, fotoğrafın efsane ismi Ara Güler'in hayatını anlatan bu kitabında sayfalar akarken alttan da Türkiye'nin 80 yıllık tarihi geçiyor. Kitap, savaşlar, darbeler, medeniyetler, facialar ve dünyanın kaderini değiştiren insanlar ardında koşuşan Ara Güler'in yaşam boyu karşılaştığı inanılması güç öyküleri akıcı bir üslupla sunuyor. Usta Ara Güler'in her zaman doğru yer ve doğru zamanda olabilmek için nasıl çalışıp didindiğinin ve nasıl bir bedel ödediğinin de tanığı bu sayfalar...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 316

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Foto Muhabiri TIKLA PDF İNDİR !Foto Muhabiri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Foto Muhabiri, Tamer Erdoğan

Yorum Gönder