4 Temmuz 2023

Elime Tutun Aslı Biçen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,78 TL
Yazarı: Aslı Biçen
Çevirmen: Aslı Biçen

Elime Tutun indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aslı Biçen olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Elime Tutun eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Elime Tutun ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Elime Tutun TIKLA PDF İNDİR !

Elime Tutun Yazarı Kimdir ?

Elime Tutun yazarı Aslı Biçen 'dır. Aslı Biçen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Elime Tutun PDF indir oku

Elime Tutun indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Elime Tutun TIKLA PDF İNDİR !

Elime Tutun TIKLA PDF İNDİR !

Delilik, cinselliksizlik, dilsizlik ve bellek temaları etrafında gelişen kısa ama son derece yoğun bir anlatı Elime Tutun. Cinselliğini yitirmiş bir adamla dilini yavaş yavaş kaybedip deliliğe sürüklenen bir kadının "imkânsız" ilişkisini, belleğin soluk, çarpıtıcı ve dönüştürücü aynasındaki yansımaları üzerinden anlatan güçlü bir şiir-metin.

"İmgeleri soğutup bayatlamalarını engelleyen bir buzdolabı gibi kullanırdık oyunları. Gülmezdin oynarken ama seni çok rahatlatırdı. Neden? Belki de hiçbir şey sana gerçek anlamda rahatlık veremediğinden bu tür oyunlarla içini dindirmek isterdin. Şahsi olmayan her konuda canlanırdı dilin. Anlık bir huzur, bir bardak suyun izlediği yoldaki serinlik kadar, görmek istemediğin kaçınılmaz bir şey karşısında bir an gözlerini kapamak kadar, şöyle bir yüzüp gelmek kadar..."

(Tanıtım Bülteninden)

Elime Tutun TIKLA PDF İNDİR !Elime Tutun TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Elime Tutun, Aslı Biçen

Yorum Gönder