8 Temmuz 2023

Çelik Fırtınalarında Ernst Jünger Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,7 TL
Yazarı: Ernst Jünger
Çevirmen: Tevfik Turan

Çelik Fırtınalarında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ernst Jünger olan ve Jaguar Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çelik Fırtınalarında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çelik Fırtınalarında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çelik Fırtınalarında TIKLA PDF İNDİR !

Çelik Fırtınalarında Yazarı Kimdir ?

Çelik Fırtınalarında yazarı Ernst Jünger 'dır. Ernst Jünger yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Çelik Fırtınalarında PDF indir oku

Çelik Fırtınalarında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Jaguar Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çelik Fırtınalarında TIKLA PDF İNDİR !

Çelik Fırtınalarında TIKLA PDF İNDİR !

I. Dünya Savaşı'na genç bir teğmen olarak katılan Alman edebiyatının büyük ve tartışmalı ismi Ernst Jünger, bu savaştan on dört yara, beş madalya ve birçoklarınca "belki de yazılmış en iyi savaş anlatısı" olarak tanımlanan bir başyapıtla, Çelik Fırtınalarında ile döner. Kitap yayımladığında henüz yirmi beş yaşında olan Jünger için, savaş edebiyatına bambaşka bir boyut kazandırmasından dolayı "20. yüzyılın Homeros'u" bile denilmiştir.

Çelik Fırtınalarında, yazıldıktan tam bir asır sonra, Tevfik Turan'ın Almanca aslından çevirisiyle ilk kez Türkçede...

(Tanıtım Bülteninden)

Çelik Fırtınalarında TIKLA PDF İNDİR !Çelik Fırtınalarında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Çelik Fırtınalarında, Ernst Jünger

Yorum Gönder