13 Temmuz 2023

Bizi Yarın Saklar Umut Kumral Devecioğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı: Umut Kumral Devecioğlu
Çevirmen: Tuğçe Nida Sevin

Bizi Yarın Saklar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Umut Kumral Devecioğlu olan ve Müptela Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bizi Yarın Saklar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bizi Yarın Saklar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bizi Yarın Saklar TIKLA PDF İNDİR !

Bizi Yarın Saklar Yazarı Kimdir ?

Bizi Yarın Saklar yazarı Umut Kumral Devecioğlu 'dır. Umut Kumral Devecioğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Bizi Yarın Saklar PDF indir oku

Bizi Yarın Saklar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Müptela Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bizi Yarın Saklar TIKLA PDF İNDİR !

Bizi Yarın Saklar TIKLA PDF İNDİR !
Umut Kumral Devecioğlu, Müptela Yayınları farkı ile geliyor. Türkiye çapında çok sevilen Kumral'ın, sohbet tadında kitabı sevenleriyle buluşuyor. "Anne öpüşü, sokağa çıkma izinleri özleniyor büyüyünce. Haydi sen git de büyü, der gibi koca bir denize atılıyor insan… Hem de hiç yüzme bilmeden." Umut Kumral Devecioğlu; yazdıklarıyla, söyledikleriyle, göğsünüzde çırpınıp duran kuşa dokunmayı başarmış bir adam. İkinci kitabı Bizi Yarın Saklar ile bardağınızdaki çay biraz daha demleniyor, muhabbet koyulaşıyor. Anlatılacak, yaşanacak çok şey var… "Biz yarında saklıyız; sizce de öyle değil mi?"
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 168

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Müptela Yayınları Bizi Yarın Saklar TIKLA PDF İNDİR !Bizi Yarın Saklar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Bizi Yarın Saklar, Umut Kumral Devecioğlu

Yorum Gönder