4 Temmuz 2023

Bir Cuma Rüzgarı Kadıköy Mario Levi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,52 TL
Yazarı: Mario Levi
Çevirmen: Mario Levi

Bir Cuma Rüzgarı Kadıköy indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mario Levi olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Cuma Rüzgarı Kadıköy eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Cuma Rüzgarı Kadıköy ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Cuma Rüzgarı Kadıköy TIKLA PDF İNDİR !

Bir Cuma Rüzgarı Kadıköy Yazarı Kimdir ?

Bir Cuma Rüzgarı Kadıköy yazarı Mario Levi 'dır. Mario Levi yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Cuma Rüzgarı Kadıköy PDF indir oku

Bir Cuma Rüzgarı Kadıköy indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Cuma Rüzgarı Kadıköy TIKLA PDF İNDİR !

Bir Cuma Rüzgarı Kadıköy TIKLA PDF İNDİR !

İstanbul… Her köşesinde başka başka hikayeler, sırlar, hayatlar taşıyan şehir... Mario Levi, yedi kitaplık yeni İstanbul yolculuğu Gördüklerimiz Göremediklerimiz'e bu kitapla başlıyor. İlk durağı Kadıköy'de bir cuma günü. Sonraki kitaplardaysa okuru haftanın farklı günlerinde farklı semtler bekliyor.

Teğet geçen hayatlar, geleceğe dair kaygılar, kalmakla gitmek arasında bocalayışlar ve söylenemeyen gerçeklerle iç içe geçen hikâyeler… Bugüne ait hikayeler… Ayrıca bu kitapta Levi tarafından çekilmiş, semte ait siyah beyaz fotoğraflar da çıkacak karşınıza. Yazar bu fotoğrafları zamanın tanıklığı olarak görüyor.

Bir Cuma Rüzgârı İstanbul'un ruhuna dokunan bir roman.

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Cuma Rüzgarı Kadıköy TIKLA PDF İNDİR !Bir Cuma Rüzgarı Kadıköy TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Cuma Rüzgarı Kadıköy, Mario Levi

Yorum Gönder