6 Temmuz 2023

Binbir Feet Masalları Ömer Evren Kuzu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,6 TL
Yazarı: Ömer Evren Kuzu
Çevirmen: Ömer Evren Kuzu

Binbir Feet Masalları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ömer Evren Kuzu olan ve A7 Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık Binbir Feet Masalları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Binbir Feet Masalları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Binbir Feet Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Binbir Feet Masalları Yazarı Kimdir ?

Binbir Feet Masalları yazarı Ömer Evren Kuzu 'dır. Ömer Evren Kuzu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Binbir Feet Masalları PDF indir oku

Binbir Feet Masalları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. A7 Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Binbir Feet Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Binbir Feet Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Newton'a sorulduğunda, "Bu kadar ileriyi görebilmem, devlerin omuzlarında durduğum içindir" demişti. Onun bunu söylerken henüz icat edilmemiş uçakları kastetmediğini biliyordum elbette. Ancak bu benim durumumda da geçerliydi. Tüm kurumları, gelenekleri ve güzellikleri, birikimleri ve umutlarıyla çürüyen birtoplumun kederi de en iyi yükseklerde durmakla görünüyordu. Çürümenin yaydığı hidrojen sülfit en iyi, tümünü kapladığı gökyüzünde kokuyordu artık. Haksızlığın, zalimliğin ve hıncın kahredici tufanı en iyi havadan görünürdü ve bir yıkıma tanık olunacak en geniş kadraj, bir uçağın kabiniydi. İşte bu kitap, o kabindeki bir uçak penceresidir. Uçağın içindeki konfor ve eğlence sistemi her ne ise onun tam karşıtıdır kadraja girenler. Öyleyse lütfen koltuğunuzu dik pozisyona alın, kemerlerinizi bağlayın ve belinizegöre ayarlayın; güneşliğinizi açın ve manzaranın tadını çıkarın.

"Cabin crew, slides armed and cross check!

(Tanıtım Bülteninden)

Binbir Feet Masalları TIKLA PDF İNDİR !

26.10.2020

Lullaby

Bir sürü kitap için çok iyi kitap denir ama bu kitap gerçekten çok iyi. O kadar iyiki alıntı yapamıyorum. Okuyunca ne demek istediğimi anlayacaksınız.


03.10.2020

Tür

Gerçekten çok iyi hitap ettiği kesim için. Politik gerilim var korku var cinsellik var. En büyük cinsellik hepimize ama. Bu da komedisi. Herkese tavsiye okuyanın zekası artar.

Binbir Feet Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Binbir Feet Masalları, Ömer Evren Kuzu

Yorum Gönder