18 Haziran 2023

Zaman Çarkı Serisi 13. Cilt - Geceyarısı Kuleleri Robert Jordan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 59,4 TL
Yazarı: Robert Jordan
Çevirmen: Niran Elçi

Zaman Çarkı Serisi 13. Cilt - Geceyarısı Kuleleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Robert Jordan olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zaman Çarkı Serisi 13. Cilt - Geceyarısı Kuleleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zaman Çarkı Serisi 13. Cilt - Geceyarısı Kuleleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zaman Çarkı Serisi 13. Cilt - Geceyarısı Kuleleri TIKLA PDF İNDİR !

Zaman Çarkı Serisi 13. Cilt - Geceyarısı Kuleleri Yazarı Kimdir ?

Zaman Çarkı Serisi 13. Cilt - Geceyarısı Kuleleri yazarı Robert Jordan 'dır. Robert Jordan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Zaman Çarkı Serisi 13. Cilt - Geceyarısı Kuleleri PDF indir oku

Zaman Çarkı Serisi 13. Cilt - Geceyarısı Kuleleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zaman Çarkı Serisi 13. Cilt - Geceyarısı Kuleleri TIKLA PDF İNDİR !

Zaman Çarkı Serisi 13. Cilt - Geceyarısı Kuleleri TIKLA PDF İNDİR !
Son yaklaşıyor...

Son Savaş başlamıştır. Karanlık Varlık'ın zindanındaki mühürler tek tek kırılmaktadır. Desen çözülmektedir ve Gölge'nin orduları Afet'ten çıkmaya başlamıştır.
Güneş, Üçüncü Çağ'ın üzerinde batmaktadır.
Perrin Aybara'nın bir süredir kaçmakta olduğu şeyler yeniden peşine düşmüştür: Beyazcüppeler, kurtlar ve lider olmanın getirdiği sorumluluklar... Aynı zamanda, görünmez bir düşman onun boynundaki ilmiği yavaş yavaş sıkmaktadır. Perrin'in bunca şeye üstün gelmesi için gereken ipuçlarını kurt hakkında gördüğü düşte araması ve içindeki kurda hakim olması gerekmektedir, yoksa aklını yitirecektir.
Bu sırada Matrim Cauthon kendini hayatının en zor mücadelesine hazırlamaktadır. Aelfinn ile Eelfinn onun aklını karıştırmış, onunla alay etmiş ve onu asılı bırakarak zihnine başka insanların anılarından parçalar koymuştur. Mat yaratıklarla olan bu son yüzleşmesinde her şeyin biteceğini ummuştur, fakat Çark'ın ne dokuyacağını bilmek elbette ki imkânsızdır. Çok yakında Yılanlar ve Tilkiler'le yeniden dans etmek zorunda kalacaktır. Beklemede olan Ghenjei Kulesi'nin sırları, uzun zaman önce kaybedilmiş bir dostun başına neler geldiğini ortaya çıkaracaktır.
Robert Jordan'ın çoksatan serisi Zaman Çarkı'nın bu son kitabında, Desen'in dokusunda cereyan eden dramatik ve çetin gelişmelere şahit olacaksınız...


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 1000

Baskı Yılı: 2011


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 1000

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Zaman Çarkı Serisi 13. Cilt - Geceyarısı Kuleleri TIKLA PDF İNDİR !

18.07.2011

Daha iyi

Robert jordan öldükten sonra kitap daha güzel gitmeye başladı.Belki 5. 6. 7. ciltlerde sıkılabilirsiniz ama şu son iki cilt için bile okunur diğerleri ve evet hala bitmedi sanirim iki cilt daha çikaricaklar bundan sonra...Bu cilt en iyisiydi diyebilirim...Bir de bu fiyat nedir böyle ya çok özel bi ciltlemesi felanda yok benzerlerinin üç kati neredeyse...

Zaman Çarkı Serisi 13. Cilt - Geceyarısı Kuleleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Zaman Çarkı Serisi 13. Cilt - Geceyarısı Kuleleri, Robert Jordan

Yorum Gönder