30 Haziran 2023

Yasak Sevda Sözcükleri Gülsüm Cengiz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,33 TL
Yazarı: Gülsüm Cengiz
Çevirmen: Gülsüm Cengiz

Yasak Sevda Sözcükleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gülsüm Cengiz olan ve Evrensel Basım Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yasak Sevda Sözcükleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yasak Sevda Sözcükleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yasak Sevda Sözcükleri TIKLA PDF İNDİR !

Yasak Sevda Sözcükleri Yazarı Kimdir ?

Yasak Sevda Sözcükleri yazarı Gülsüm Cengiz 'dır. Gülsüm Cengiz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Yasak Sevda Sözcükleri PDF indir oku

Yasak Sevda Sözcükleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Evrensel Basım Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yasak Sevda Sözcükleri TIKLA PDF İNDİR !

Yasak Sevda Sözcükleri TIKLA PDF İNDİR !
"Gülsüm için ne denebilir? Bilinçsiz insanların rahatını kaçıran kadın. Mangal yürekli ana. Devrimci Türk şiirine yeni bir ses getiren şair. Acı çekenlerin, işkence görenlerin, geleceğe umutla bakanların, yarınlara güvenenlerin, baharı ve barışı özleyenlerin şairi..."
Hıfzı Topuz

"Gülsüm Cengiz'in şiiri insan odaklı, yaşama bağlı, yaşamdan besleniyor; yaşamı yansıtıyor; insanlarıyla, ilişkileriyle, yaşantılarıyla, sorunlarıyla..."
Yusuf Çotuksöken



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Evrensel Basım Yayın Yasak Sevda Sözcükleri TIKLA PDF İNDİR !Yasak Sevda Sözcükleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Yasak Sevda Sözcükleri, Gülsüm Cengiz

Yorum Gönder