16 Haziran 2023

Y Cem Akaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,95 TL
Yazarı: Cem Akaş
Çevirmen: Cem Akaş

Y indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cem Akaş olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Y eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Y ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Y TIKLA PDF İNDİR !

Y Yazarı Kimdir ?

Y yazarı Cem Akaş 'dır. Cem Akaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Y PDF indir oku

Y indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Y TIKLA PDF İNDİR !

Y TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Y kromozomunun yeryüzünden silinmiş olduğu, artık yalnızca kadınların yaşadığı bir dünya. Geçmişin siyasetinden, ekonomisinden, toplum yapısından, kültürel birikiminden, ilişki biçimlerinden nefret edilen bir dünya bu, çünkü hepsi erkek yapımı. Artık yeni kurallar var, çünkü eski insanlar yok.

Constantine, böyle bir dünyaya doğan bir erkek çocuk. Nasıl olduğu bilinmiyor. Onu kapılarının önünde bulup evlat edinen iki kadın, oğullarını tam bir kız gibi yetiştiriyor ve cinsiyetini herkesten –özellikle de devletten– gizlemeyi başarıyorsa da, bu yolun sonunun kısa sürede gelmesinden korkuyorlar.

Y, kadınlar ve erkekler üzerine, arada sıkışmalar ve geçişler üzerine, toplum üzerine, ama en çok da koca dünyada yapayalnız kalmak üzerine bir mücadele romanı.

Editör: Sırma Köksal

Y TIKLA PDF İNDİR !Y TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Y, Cem Akaş

Yorum Gönder