29 Haziran 2023

Umut Sokağındaki Ev Danielle Steel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,75 TL
Yazarı: Danielle Steel
Çevirmen: Danielle Steel

Umut Sokağındaki Ev indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Danielle Steel olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Umut Sokağındaki Ev eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Umut Sokağındaki Ev ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Umut Sokağındaki Ev TIKLA PDF İNDİR !

Umut Sokağındaki Ev Yazarı Kimdir ?

Umut Sokağındaki Ev yazarı Danielle Steel 'dır. Danielle Steel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Umut Sokağındaki Ev PDF indir oku

Umut Sokağındaki Ev indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Umut Sokağındaki Ev TIKLA PDF İNDİR !

Umut Sokağındaki Ev TIKLA PDF İNDİR !
Başarılı bir hukuk büroları olan Liz ve Jack Sutherland, San Fransisco yakınlarında, "Umut" sokağındaki sıcak yuvalarında çocuklarıyla birlikte mutlu bir şekilde yaşamaktadır.
Sonra, bir Noel günü, her şey aniden korkunç bir kabusa dönüşür.
Liz, her şeyin sona erdiğini düşündükten sonra bile hayata dört elle sarılmayı, yaşadığı her büyük darbeden sonra pes etmeden tekrar ayağa kalkmayı öğrenecektir.


Dili: Türkçe
Yayınevi: Remzi Kitabevi Umut Sokağındaki Ev TIKLA PDF İNDİR !

25.08.2001

Sürükleyici bir kitaptı. Eğer ben de Liz 'in yerinde olsaydım, onun gibi davranırdım diye düşünüyorum. Yazar da gerçekten iyi bir dille yazmış. Okumanızı tavsiye ederim.

Umut Sokağındaki Ev TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Umut Sokağındaki Ev, Danielle Steel

Yorum Gönder