21 Haziran 2023

Tutkunun Savaşı Ayşegül Çiçekoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,8 TL
Yazarı: Ayşegül Çiçekoğlu
Çevirmen: Ayşegül Çiçekoğlu

Tutkunun Savaşı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşegül Çiçekoğlu olan ve Pika yayınevinin yayınlamış olduğu, 426 sayfalık Tutkunun Savaşı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tutkunun Savaşı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tutkunun Savaşı TIKLA PDF İNDİR !

Tutkunun Savaşı Yazarı Kimdir ?

Tutkunun Savaşı yazarı Ayşegül Çiçekoğlu 'dır. Ayşegül Çiçekoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Tutkunun Savaşı PDF indir oku

Tutkunun Savaşı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pika yayınevi tarafından yayınlanan, 426 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tutkunun Savaşı TIKLA PDF İNDİR !

Tutkunun Savaşı TIKLA PDF İNDİR !

Çocukluğu üvey annesinin zorbalıklarına katlanarak geçen Tutku'nun yıllar sonra bulduğu huzur bir gün ağabeyinin verdiği haberle sarsılır. Ağabeyinin borçlarına karşılık Savaş adında karanlık bir adamla evlenmesi gerekmektedir. Gerekli sözler verilmiş, tüm ayarlamalar yapılmıştır. Üstelik Tutku'ya haber verme gereği duyulmadan…

Çok öfkelenen Tutku son bir özgür tatil için Bodrum'a gider ve orada bir adamla tanışır. Sinirli ama çok yakışıklı bir adam. Onunla sohbet ettikçe, vakit geçirdikçe o kadar da kötü biri olmadığını anlar ve yavaş yavaş kendini ona kaptırır. Ama tatil biter, artık Tutku onu mahkûm edecek evliliğe doğru ilerlemek zorundadır.

Karalar giydiği düğün gününde onu bir sürpriz beklemektedir. Evleneceği kişi Bodrum'da tanıştığı adamın ta kendisidir. Şimdi ne yapmalı? Ondan nefret mi etmeli yoksa zamanın her şeye ilaç olmasını mı beklemeli?

Ayşegül Çiçekoğlu'nun zarif kaleminden sayfalarını heyecanla çevireceğiniz, temponun hiç düşmediği bir aşk hikâyesi…

(Tanıtım Bülteninden)

Tutkunun Savaşı TIKLA PDF İNDİR !Tutkunun Savaşı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Tutkunun Savaşı, Ayşegül Çiçekoğlu

Yorum Gönder