17 Haziran 2023

Tarihçilerin Kutbu Halil İnalcık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Halil İnalcık
Çevirmen: Halil İnalcık

Tarihçilerin Kutbu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halil İnalcık olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tarihçilerin Kutbu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tarihçilerin Kutbu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tarihçilerin Kutbu TIKLA PDF İNDİR !

Tarihçilerin Kutbu Yazarı Kimdir ?

Tarihçilerin Kutbu yazarı Halil İnalcık 'dır. Halil İnalcık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Söyleşi türündedir.

Tarihçilerin Kutbu PDF indir oku

Tarihçilerin Kutbu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tarihçilerin Kutbu TIKLA PDF İNDİR !

Tarihçilerin Kutbu TIKLA PDF İNDİR !
'Tarihçilerin Şeyhi' Prof. Dr. Halil İnalcık'ın hayatı ilk kez kitaplaştı.
Kendisiyle yapılan uzun konuşmalarla, tarihe adanan ve bir dönemi anlatan çok önemli bir kaynak.
Fotoğraflarla zenginleşen 614 sayfalık, bir çırpıda okunan akıcı kitap...



Sayfa Sayısı: 616

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Tarihçilerin Kutbu TIKLA PDF İNDİR !

15.09.2020

Yakın Siyasi Tarih

Cumhuriyetin ilk yıllarının siyasi ve kültürel tarihinin dinamiklerini anlamak için oldukça faydalı bir çalışma olmuş. Özellikle, son yüzyılın en önemli tarihçilerinin biri olan Halil Hocamızın imbiğinden süzülmüş yorumlar ve dönemin popüler tarihinin yansımalarıyla muhteşem değerlendirmeler okumak istiyorsanız, hiç beklemeden okuyun denilebilecek bir kitap olmuş.


17.09.2018

Başucu Kitabım

Emine Çaykara Hanımın samimi ve Halil İnalcık Hocanın ona duyduğu güven den doğan samimiyetle kimi zaman gözlerim dolarak kimi zaman gülümseyerek okuduğum bir kitap. Bilim insanı olarak tarihe yaklaşan, bilimsel sistemle çalışan bir değerimiz Halil Hoca, ruhu şad olsun. Tarihi bana sevdiren kitaplardan biridir bu kitap. Çok farklı bir genel kültür kaynağı aynı zamanda. Tarihçi olmadan tarih kitabı okurken en büyük endişem doğru kaynaktan bilgi edinebilmekti. Halil Hoca bu konuda kesinlikle bir pusula ve tarihimizi öğrenirken derinlere inmek için hocanın doğru referanslarıyla doğru bilgi veren tarihçilere ulaşabilirsiniz.


23.12.2013

saygılar

HALİL HOCAYI ELEŞTİRMEK. NE HADDİME. ANCAK ONUN AÇTIĞI YOLDA İLERLERİM. KİTABI ÇOK BEĞENDİM . SAYGILARIMLA...
ALLAH HOCAMA UZUN ÖMÜR VERSİN.

Tarihçilerin Kutbu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Söyleşi
Etiketler; Edebiyat, Söyleşi, Tarihçilerin Kutbu, Halil İnalcık

Yorum Gönder