8 Haziran 2023

Röntgenci Alberto Moravia Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,9 TL
Yazarı: Alberto Moravia
Çevirmen: Yavuz Talip

Röntgenci indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alberto Moravia olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Röntgenci eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Röntgenci ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Röntgenci TIKLA PDF İNDİR !

Röntgenci Yazarı Kimdir ?

Röntgenci yazarı Alberto Moravia 'dır. Alberto Moravia yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Röntgenci PDF indir oku

Röntgenci indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Röntgenci TIKLA PDF İNDİR !

Röntgenci TIKLA PDF İNDİR !

Günlük yaşam, otuz beş yaşında yakışıklı bir 68 kuşağı olan Dodo, üst düzey bir üniversite "baronu" olan babası ve duygusal olarak tatminsiz olan karısı Silvia için belirsizdir. Roma'nın göbeğinde bir aristokrat sarayındaki karmaşık ama aslında "çok belirgin" ilişkilerinde, romanın anlatıcısı Dodo, özenli ve acımasız bakışları ile kendini izlemeye başlar. Entelektüel bir zorunluluk tarafından yönlendirilmesi gerektiğini düşünen Dodo, olayları maddenin dönüşümünü izleyen bilim insanının soğuk bakışlarıyla anlatır. Bu yüzden, Eros tarafından kuşatılmış, nükleer güç ile takıntılı olan 80'lerin bu "kayıtsızlığı" ile, sapkınlıkla, zihniyle seçtiği ama duyguları ile reddettiği gerçekliği gözlemler.

RÖNTGENCİ, Moravia'nın anlatılarındaki çekici, küçümseyici ve akılda kalıcı durumlarla dolu, temel bir eserdir.

(Tanıtım Bülteninden)

Röntgenci TIKLA PDF İNDİR !Röntgenci TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Röntgenci, Alberto Moravia

Yorum Gönder