18 Haziran 2023

Romanlar Üzerine Düşünceler-Turuncu Kitaplar Marquis De Sade Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 3,56 TL
Yazarı: Marquis De Sade
Çevirmen: Murat Erşen

Romanlar Üzerine Düşünceler-Turuncu Kitaplar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Marquis De Sade olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Romanlar Üzerine Düşünceler-Turuncu Kitaplar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Romanlar Üzerine Düşünceler-Turuncu Kitaplar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Romanlar Üzerine Düşünceler-Turuncu Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !

Romanlar Üzerine Düşünceler-Turuncu Kitaplar Yazarı Kimdir ?

Romanlar Üzerine Düşünceler-Turuncu Kitaplar yazarı Marquis De Sade 'dır. Marquis De Sade yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Romanlar Üzerine Düşünceler-Turuncu Kitaplar PDF indir oku

Romanlar Üzerine Düşünceler-Turuncu Kitaplar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Romanlar Üzerine Düşünceler-Turuncu Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !

Romanlar Üzerine Düşünceler-Turuncu Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !

Marquis de Sade

Marquis de Sade, "kahramanca ve trajik" olarak adlandırdığı on bir öyküden oluşan Aşkın Suçları adlı eserini 1799'da yayımlar.

Ve hemen ardından kendisine parmak sallayan ahlakçılara cevaben bu metni yazar. Romanın kendince bir şeceresini çıkarırken genç yazarlara yararlı öğütler verir. Aydınlanma'nın bir adı Kant ise diğer adı da şüphesiz Sade'dır.

(Tanıtım Bülteninden)

Romanlar Üzerine Düşünceler-Turuncu Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !Romanlar Üzerine Düşünceler-Turuncu Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Romanlar Üzerine Düşünceler-Turuncu Kitaplar, Marquis De Sade

Yorum Gönder