22 Haziran 2023

Portekizin Yüce Dağları Yann Martel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,4 TL
Yazarı: Yann Martel
Çevirmen: Yann Martel

Portekizin Yüce Dağları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yann Martel olan ve Eksik Parça yayınevinin yayınlamış olduğu, 312 sayfalık Portekizin Yüce Dağları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Portekizin Yüce Dağları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Portekizin Yüce Dağları TIKLA PDF İNDİR !

Portekizin Yüce Dağları Yazarı Kimdir ?

Portekizin Yüce Dağları yazarı Yann Martel 'dır. Yann Martel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Portekizin Yüce Dağları PDF indir oku

Portekizin Yüce Dağları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eksik Parça yayınevi tarafından yayınlanan, 312 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Portekizin Yüce Dağları TIKLA PDF İNDİR !

Portekizin Yüce Dağları TIKLA PDF İNDİR !

Portekiz'in Yüce Dağları, 2002 yılında dünyanın en prestijli edebiyat ödüllerinden Man Booker ödülünü kazanan ve 2012'de filme uyarlanan Pi'nin Yaşamı'nın beğenilen yazarı Yann Martel'den keder üzerine gerçeküstü hikâyelerle örülü bir roman.

Portekiz'de 1904, 1938 ve 1981 yıllarında geçen, üç farklı fakat bazı olaylar ve sembollerle birbirine bağlanan hikâyelerden oluşan yine çok güçlü bir inanç ve kendini keşif hikâyesi. Yazarın olağanüstü başarılı hikâye anlatıcılığıyla, okuru geçen yüzyılın Portekiz'inde ve insan ruhunun derinliklerinde incelik, mizah, keder ve sonsuz sürprizlerle dolu bir yol macerasına çıkarıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Portekizin Yüce Dağları TIKLA PDF İNDİR !Portekizin Yüce Dağları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Portekizin Yüce Dağları, Yann Martel

Yorum Gönder