17 Haziran 2023

Poirot Araştırıyor Agatha Christie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,1 TL
Yazarı: Agatha Christie
Çevirmen: Çiğdem Öztekin

Poirot Araştırıyor indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Agatha Christie olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Poirot Araştırıyor eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Poirot Araştırıyor ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Poirot Araştırıyor TIKLA PDF İNDİR !

Poirot Araştırıyor Yazarı Kimdir ?

Poirot Araştırıyor yazarı Agatha Christie 'dır. Agatha Christie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Poirot Araştırıyor PDF indir oku

Poirot Araştırıyor indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Poirot Araştırıyor TIKLA PDF İNDİR !

Poirot Araştırıyor TIKLA PDF İNDİR !
Amerikalı ünlü bir film yıldızının, eşsiz elmasının büyüleyici ve romantik öyküsü etrafında gelişen korkunç bir cinayet... Londra'nın en lüks semtinde inanılmaz ucuza kiralanan dairenin tuhaf gizemi... Laneti yüzyıllar ötesine uzanan Mısır firavununun insanları ürperten öyküsü... Son nefesini vermek üzere olan bir adamdan gelen trajik telefon... Hepsi birbirinden ilginç, sürükleyici ve sonucu asla tahmin edilemeyen on bir sıra dışı Poirot öyküsünü okurken nefesiniz kesilecek! "Muhteşem bir koleksiyon... çok zekice kurgulanmış harika bir kitap."
-Literary Review-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 208

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Poirot Araştırıyor TIKLA PDF İNDİR !Poirot Araştırıyor TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Poirot Araştırıyor, Agatha Christie

Yorum Gönder