22 Haziran 2023

Paris Köylüsü Louis Aragon Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: Louis Aragon
Çevirmen: Ayberk Erkay

Paris Köylüsü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Louis Aragon olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Paris Köylüsü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Paris Köylüsü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Paris Köylüsü TIKLA PDF İNDİR !

Paris Köylüsü Yazarı Kimdir ?

Paris Köylüsü yazarı Louis Aragon 'dır. Louis Aragon yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Paris Köylüsü PDF indir oku

Paris Köylüsü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Paris Köylüsü TIKLA PDF İNDİR !

Paris Köylüsü TIKLA PDF İNDİR !

İlk kez 1926 yılında yayımlanan ve gerçeküstücülüğün öncü metinlerinden sayılan Paris Köylüsü, yazıldığı zamandan bu yana, "rüzgârda kuruyan çamaşırlar, atların kişneyişi, kuşlara atılmış yem, okunup bitmiş bir akşam gazetesi!" gibi olan hayatlarımızı büyülemeye devam ediyor…

"Duymayan kalmasın, haberdar olsun herkes bu mühim hadiseden: Yeni bir maraz doğmuş bulunuyor, bir baş dönmesi daha bahşedildi insan evladına: 'Sürrealizm', çılgınlığın ve karanlığın oğlu."

Geceleri, yatağa uzandığımda, iki üç sayfadan fazla okuyamıyorum çünkü kalbim o kadar hızlı çarpmaya başlıyor ki kitabı bırakmak zorunda kalıyorum.

Walter Benjamin

(Tanıtım Bülteninden)

Paris Köylüsü TIKLA PDF İNDİR !

08.07.2020

Etkileyici bir eser

Sürrealizmin baş yapıtlarından bu eser okuyucuya sunduğu duyuş yollarının kapılarını okuyucunun açmasını bekliyor.

Paris Köylüsü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Paris Köylüsü, Louis Aragon

Yorum Gönder