16 Haziran 2023

Oyunun Sonu Julio Cortazar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,93 TL
Yazarı: Julio Cortazar
Çevirmen: Julio Cortazar

Oyunun Sonu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Julio Cortazar olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Oyunun Sonu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Oyunun Sonu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Oyunun Sonu TIKLA PDF İNDİR !

Oyunun Sonu Yazarı Kimdir ?

Oyunun Sonu yazarı Julio Cortazar 'dır. Julio Cortazar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Oyunun Sonu PDF indir oku

Oyunun Sonu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Oyunun Sonu TIKLA PDF İNDİR !

Oyunun Sonu TIKLA PDF İNDİR !

Bir işadamı, okuduğu romanın sonunda nasıl öldürüleceğinin anlatıldığını fark eder. Gittiği akvaryumda aksolotlları ziyaret eden bir adam, kendini bu hayvanlardan birine dönüşmüş bulur. Motosiklet kazası geçirmiş bir diğeriyse, bilincini yavaş yavaş yitirirken geçmiş bir uygarlık tarafından kurban edildiğini hayal eder. Hepsinin aklından geçen soru birbirine benzer gibidir: Gerçek olan nedir?
Cortázar, 20. yüzyıl sonu Latin Amerika edebiyatına damgasını vuran patlamanın fitilini ateşlemiş isimlerin başında gelir. Yazarlığı süresince benzer konulara dönmüş, benzer soruları farklı şekillerde soran yeni oyunlar ve bulmacalar hayal etmiş, her eserinde bu ipleri kopuk gerçekliğe yeni ayrıntılar eklemiştir. Cortázar'ın Bütün Öyküleri'nde yer alan Oyunun Sonu, 1956'da yayımlandığı orijinal haliyle Türkçede ilk kez okurlarla buluşuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Oyunun Sonu TIKLA PDF İNDİR !Oyunun Sonu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Oyunun Sonu, Julio Cortazar

Yorum Gönder