8 Haziran 2023

Onlar Nasıl Yazdı Mary Karr Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,9 TL
Yazarı: Mary Karr
Çevirmen: Mert Akcanbaş

Onlar Nasıl Yazdı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mary Karr olan ve Beyaz Baykuş yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Onlar Nasıl Yazdı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Onlar Nasıl Yazdı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Onlar Nasıl Yazdı TIKLA PDF İNDİR !

Onlar Nasıl Yazdı Yazarı Kimdir ?

Onlar Nasıl Yazdı yazarı Mary Karr 'dır. Mary Karr yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Onlar Nasıl Yazdı PDF indir oku

Onlar Nasıl Yazdı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Beyaz Baykuş yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Onlar Nasıl Yazdı TIKLA PDF İNDİR !

Onlar Nasıl Yazdı TIKLA PDF İNDİR !
Kendisi ya da yüz binler için yazmak isteyen yazar adaylarına bu kitaptan kopya çekmek serbest! Yalancılar Kulübü adlı kitabıyla bir yıldan uzun bir süre The New York Times'ın çok satanlar listesinin başında kalan Mary Karr şimdi de en iyi bildiği konuyla karşımıza çıkıyor: Anı yazma sanatı. Hepimizin anıları var ama ne kadarını yazabiliyoruz? Yazmalı mıyız? Eğer yazacaksak, nereden başlamalıyız? Karr bir yandan bu sorulara cevap ararken bir yandan da edebiyat tarihinin unutulmaz isimlerinin eserlerinden örnekler veriyor. Ama dikkat! Karr kimi zaman eğlenceli bir dil kullanarak yıllara dayanan deneyimini okura sunarken diğer yandan "sahte anılara" da dikkat çekiyor: Hatırladıklarımızın ne kadarı gerçek? Yoksa zaten hepimiz birer yazarız ve geçmişimizi mi kurguluyoruz?
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Beyaz Baykuş Onlar Nasıl Yazdı TIKLA PDF İNDİR !Onlar Nasıl Yazdı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Onlar Nasıl Yazdı, Mary Karr

Yorum Gönder