19 Haziran 2023

Öldüm Çık Perihan Gün Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Perihan Gün
Çevirmen: Perihan Gün

Öldüm Çık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Perihan Gün olan ve Koridor Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Öldüm Çık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Öldüm Çık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Öldüm Çık TIKLA PDF İNDİR !

Öldüm Çık Yazarı Kimdir ?

Öldüm Çık yazarı Perihan Gün 'dır. Perihan Gün yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Öldüm Çık PDF indir oku

Öldüm Çık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koridor Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Öldüm Çık TIKLA PDF İNDİR !

Öldüm Çık TIKLA PDF İNDİR !

İnsan hiç görmediği birini özleyebilir mi?



Ben içimden "Kanayıp ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni," diye mırıldanırken, Özlem'in "Bu şehirden gideceksin," diyen sesi yankılanıyordu kulaklarımda. Doktorun "Zamanın daralıyor," dediği dakikada, Tuana'yı sonsuzluğa uğurladığımız günün her saniyesindeydim. Şimdi ve bundan sonra yapacak hiçbir şeyim kalmadığını ilk defa bu kadar yürekten hissetmiştim.



Güvendiği tüm dağlara karlar yağan Perihan elindeki tek gidişlik bileti, kırık dökük umudunu sığdırdığı bavulu ve sırtına taktığı kemanıyla İstanbul'a gelmişti. Midesinde kelebekler uçuşturan, uykusunu kaçıran bir adamın peşinde saklambaç oyununa dönen hayatını tepetaklak eden soruların tuzağına mı düşecekti yoksa kalbini inatla aynı yerden kıran kadere külahını ters mi giydirecekti?



"Sanki hayatınızın sonu gelmiş gibi hissettiğinizde, aslında her şeyin daha yeni başladığını hatırlatan muhteşem bir hikaye."



-Meriç Keskin-



(Tanıtım Bülteninden)



Öldüm Çık TIKLA PDF İNDİR !

13.01.2019

Beğendim

Çok akıcı yazmış bi günde bitirdim


20.10.2018

Çok güzel

Alıp almamakta çok kararsız kaldığım bir kitaptı iyi ki almışım iyi ki okumuşum hem ağlatan hem güldüren çok güzel bir kitaptı

Öldüm Çık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Öldüm Çık, Perihan Gün

Yorum Gönder