20 Haziran 2023

Nietzsche-Yaralı Ruhların Şifacısı Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Stefan Zweig

Nietzsche-Yaralı Ruhların Şifacısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Nietzsche-Yaralı Ruhların Şifacısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nietzsche-Yaralı Ruhların Şifacısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nietzsche-Yaralı Ruhların Şifacısı TIKLA PDF İNDİR !

Nietzsche-Yaralı Ruhların Şifacısı Yazarı Kimdir ?

Nietzsche-Yaralı Ruhların Şifacısı yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Nietzsche-Yaralı Ruhların Şifacısı PDF indir oku

Nietzsche-Yaralı Ruhların Şifacısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nietzsche-Yaralı Ruhların Şifacısı TIKLA PDF İNDİR !

Nietzsche-Yaralı Ruhların Şifacısı TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Stefan Zweig, "Nietzsche: Yaralı Ruhların Şifacısı" adlı biyografisinde sıkıcı ve akademik bir biçimden uzaklaşarak, Nietzsche'nin zaaflarının, alışkanlıklarının, tutkularının ve saplantılarının peşine düşüyor. Nietzsche'nin yapıtlarından ziyade karakterinin derinliklerine inen, bu büyük filozofun varoluş acısını, insanlardan uzaklaşmasını ve mecburi inziva hayatının kuytularının adeta elimizde bir fenerle bizleri dolaştırır.

Hem Zweig hem de Nietzsche okurlarına hitap eden, hiçbir cümlesi boşa sarfedilmemiş, baştan sona yer yer bir roman akıcılığında dopdolu bir kitap çıkmıştır ortaya.

Nietzsche-Yaralı Ruhların Şifacısı TIKLA PDF İNDİR !

01.10.2019

garip

ilginç


08.11.2018

Çok soyut bir anlatımı var.

Kitabın çok soyut bir anlatımı var. Çok fazla tekrar ediyor. Stefan Zweig'in anlatımına hiç benzemiyor.

Nietzsche-Yaralı Ruhların Şifacısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Nietzsche-Yaralı Ruhların Şifacısı, Stefan Zweig

Yorum Gönder