22 Haziran 2023

Mücella Nazan Bekiroğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,0 TL
Yazarı: Nazan Bekiroğlu
Çevirmen: Nazan Bekiroğlu

Mücella indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nazan Bekiroğlu olan ve Timaş Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 344 sayfalık Mücella eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mücella ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mücella TIKLA PDF İNDİR !

Mücella Yazarı Kimdir ?

Mücella yazarı Nazan Bekiroğlu 'dır. Nazan Bekiroğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Mücella PDF indir oku

Mücella indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Timaş Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 344 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mücella TIKLA PDF İNDİR !

Mücella TIKLA PDF İNDİR !

Nazan Bekiroğlu Nar Ağacı'ndan sonra merakla beklenen yeni romanı Mücellâ'da bizleri 1920-1970'li yılların Türkiye'sinden nostaljik bir hikâyeyle buluşturuyor. Mücellâ, genç Cumhuriyet'le yaşıt bir kızın, unutulmuş kumaşların, kokuların, alışkanlıkların, iğne oyalarının, kimi yarım kalmış kimi tamamlanmış aşkların, hayatı seyretmekle yaşamak arasında gelip giden kadınların romanı.

Zamanın daha ağır aktığı, hayatın ritminin daha çok mahalle aralarında karar bulduğu vakitler. Gaz lâmbasının ışığında içilen nohut kahvesinin ağızda buruk bir tat bıraktığı dönemler. Arka planda Türkiye, pek çok çalkantının içinden geçerken bile kendini bildi bileli çeyiz işleyen bir genç kız Mücellâ. Adım adım hayattan çekilirken bunu neredeyse hiç fark etmeyen... Neyi beklediğini bilmeden bekleyen... Derken günün birinde, kıyısında kaldığı hayata son bir çabayla dönmek isteyen...

Sümbül kokulu bembeyaz yastık kılıfları, kanaviçe işli peçeteler, uçları fistolanmış havlular, çeyiz sandıkları arasında… Hanımeli, yasemin ve leylâk kokulu yaz ikindileri gibi uzun kış gecelerinde de, ya çardağın altında ya hep o soldaki pencerenin içinde... Mücellâ'nın dupduru ve çarpıcı hikayesi.

(Tanıtım Bülteninden)

Mücella TIKLA PDF İNDİR !

16.10.2020

Güzel - okunabilir

Yaşanan olaylar çok sıradan olsa da, geçmişin sosyal hayatına götürüyor.


19.06.2020

Şahane

Muhtesemm


14.04.2020

okunabilir

Gayet başarılı bir roman olmuş. Sıradan birinin hayatını çok güzel anlatmış

Mücella TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Mücella, Nazan Bekiroğlu

Yorum Gönder