19 Haziran 2023

Moll Flanders Daniel Defoe Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,43 TL
Yazarı: Daniel Defoe
Çevirmen: Nazan Arıbaş Erbil

Moll Flanders indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Daniel Defoe olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Moll Flanders eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Moll Flanders ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Moll Flanders TIKLA PDF İNDİR !

Moll Flanders Yazarı Kimdir ?

Moll Flanders yazarı Daniel Defoe 'dır. Daniel Defoe yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Moll Flanders PDF indir oku

Moll Flanders indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Moll Flanders TIKLA PDF İNDİR !

Moll Flanders TIKLA PDF İNDİR !

Moll Flanders'ta Defoe, yaşadığı topluma ve ahlâka dair fikirlerini, İngiliz edebiyat tarihinin en çarpıcı kadın anlatıcılarından birinin ağzından okura sunar.



Londra'daki Newgate Hapishanesi'nde dünyaya gelen ve annesi tarafından terk edilen Moll, erken yaşta tanıştığı suç dünyasında ensest, yankesicilik, fuhuş ve koca avlamayla dolu bir hayata başlar. Hâlâ koloniler halindeki yeni kıtayı ziyaret eder; evlilikler yapar, fakirlik ve zenginlik arasında gidip gelir, nihayet kendini İngiltere'de doğduğu hayata geri dönmüş bulur. Moll hayat hikâyesini öyle bir iştahla ve keyifle anlatır ki, tövbekâr mı, yoksa usta bir yalancı mı olduğu yüzyıllar sonra halen tartışılmaktadır.



"Defoe'yu muazzam bir yazar yapan bana sahip olduğum sınıfı, kişiliği ve şartları unutturup, onu okuduğum sırada beni yücelterek 'evrensel insan' haline getirmesidir."


-Samuel Taylor Coleridge-


(Tanıtım Bülteninden)

Moll Flanders TIKLA PDF İNDİR !Moll Flanders TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Moll Flanders, Daniel Defoe

Yorum Gönder