23 Haziran 2023

Masumiyet ya da Özel İlişki Ian McEwan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Ian McEwan
Çevirmen: Roza Hakmen

Masumiyet ya da Özel İlişki indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ian McEwan olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Masumiyet ya da Özel İlişki eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Masumiyet ya da Özel İlişki ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Masumiyet ya da Özel İlişki TIKLA PDF İNDİR !

Masumiyet ya da Özel İlişki Yazarı Kimdir ?

Masumiyet ya da Özel İlişki yazarı Ian McEwan 'dır. Ian McEwan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Masumiyet ya da Özel İlişki PDF indir oku

Masumiyet ya da Özel İlişki indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Masumiyet ya da Özel İlişki TIKLA PDF İNDİR !

Masumiyet ya da Özel İlişki TIKLA PDF İNDİR !
Çağdaş İngiliz edebiyatının en önemli yazarlarından Ian McEwan, gerçek bir olaya yaslanan, psikolojik gerilim olan Masumiyet'te bir insanın sıra dışı şartlarda var oluşunu ve bu uyanışın beraberinde getirdiği karmaşa ve çalkantıları gözler önüne seriyor.

II. Dünya Savaşı sonrası Berlin'de savaş yer altında devam ediyor. İngiliz ve Amerikan gizli servisleri, Sovyet hatlarına sızmak için dev bir tünel projesini ortaklaşa yürütüyor. Tarihte "Altın Operasyon" olarak bilinen bu projede çalışmak üzere Berlin'e giden çekingen ve "masum" bir İngiliz, böylece dış dünyaya ilk adımını atıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 232

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Masumiyet ya da Özel İlişki TIKLA PDF İNDİR !Masumiyet ya da Özel İlişki TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Masumiyet ya da Özel İlişki, Ian McEwan

Yorum Gönder